Widok
Ja wróciłam we wtorek z sanatorium. Pokoje sami dobierają. Jest nowa część i stara. Ja miałam pecha i trafiłam na stary więc łóżka pozarywane i wykładzina tragedia ale przeżyło się jakoś. Nie jest tam tak najgorzej... Obiady też ok tylko czasem małe porcje. A zabiegi nic mi nie pomogły niestety. Pozdrawiam
czesc Gabi, czy przypadkiem nie jedziesz 27.01 ale 2020? bo ja na ten wlasnie turnus sie wybieram i tez mam sporo watpliwosci. Ale z tego co widze to wiele negatywnych opinii jest starych(rok, dwa temu), teraz jak widze na stronie Almy to byl tam jakis remont, wiec jest szansa ze nie bedzie dramatu. Troche zad*pie, ale biore samochod zeby mozna bylo sie gdzies wyrwac czasem.
Byłam latem. Nie jest to hotel 5* ale nie jest źle. Tylko Sobieszew to dziura i myślę że zimą nie ma tam za wiele atrakcji. Ale jest dobre połączenie z Gdańskiem także i wolny czas można spędzić inaczej. Moim zdaniem miejsce super do wyciszenia się. Las, morze jest gdzie spacerować. Ośrodek też jest ok. Jedzenie dobre. Terapeuci mili ,a szczególnie Pani Ola. Też miałam obawy po przeczytaniu opinii ale większość jest przesadzona i piszą ja ludzie którzy oczekują luksusow i darmowych wariacji