Widok

3:0 :-(

3:0 dla Harpagana... Prawdę mówiąc w tym momencie mam już dosyć :-(. Powoli stwierdzam, że "zwyczajny" człowiek nie jest w stanie przejść całej setki w wyznaczonym czasie (nie obrażajcie się - zwracam się do wszystkich osób, które posiadają miano "Harpagana").
Czuję się trochę jak zbity pies... Dobra nawigacja, niezłe tempo, czas powiedzmy nienajgorszy (najwidoczniej nie zawsze wybieraliśmy najkrótszą trasę, ale nie błądziliśmy, na pewno jednak dużo nie nadrabialiśmy) i... między 9 i 10 punktem było po mnie. Warto jednak zaznaczyć, że już wcześniej byłem bez szans na dojście na metę o czasie.
Poddaję się! Mam już dosyć! Żadnego spaceru 100km... i tylko znajomi mówią, że jeszcze mają pół roku by mnie namówić na kolejną próbę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie przejmuj się. W końcu cierpliwość cnotą jest ;-)
Mnie udało się własnie za 4 podejściem. Nie rozpaczałem po każdym nieudanym Harpie, tylko cieszyłem się, że robię postęp i przechodzę coraz więcej. Trzeciego ukończyłem z wynikiem 82 km (po PK) i wiedziałem, że następnym razem się uda - udało się.

Wniosek jest następujący - USZY DO GÓRY !!! :-)

MW
Dzięki!
Fakt, postęp jest za każdym razem... ale jeszcze pół roku zastanawiania przede mną...
Stary, nie pękaj, ja zrobiłem ćwiartkę ;-), stopy prawię mi odpadly. Jednak dzisiaj wiem że ide na jesień i zrobie połówke, hehe.
I życze wszystkim którym sie nie udało, aby udało się następnym razem !!

Pozdrawiam Snake
> Stary, nie pękaj, ja zrobiłem ćwiartkę ;-), stopy prawię mi
> odpadly.

A w jakich Ty butach szedłeś ?
hm Danielu....głowa do góy i wpadaj dzis na silke odreagowac;)
pozdro Bartas