Widok

365 dni

365 dni Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: 365 dni.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Machulski i Vega w jednym worku?? No to mam zupełnie odmienne zdanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety ogromne rozczarowanie.

Poza świetną muzyką, rewelacyjnie zagraną rolą Magdaleny Lamparskiej, dobrą grą aktorską Morrone i pięknym krajobrazem, to niezbyt wiele dobrego można o tym filmie napisać.
Brak fabuły, zero akcji, główna aktorka za bardzo kreowana na Panią Blankę Lipińską!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 7

Piękne zdjęcia. Świetna gra aktorska. Myślę, że nasz polski kandydat na Oscara!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Yýyyy...I tego. To chyba sarkazm?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Traktuje się nad jak d**ili od gdzieś 30 lat!!!

Polskie kino upadło wraz z upadkiem poprzedniego systemu. Jakby nie patrzeć poziom tamtejszych filmów bije na głowę obecne, durne pełne coraz większej liczby wulgaryzmów, przemocy, sikającej krwi i oczywiście seksu. Nawet w proponowanym mi (jak mi się nie podoba to "arcydzieło" pani Lipińskiej) Smoleńsku też była zupełnie bezsensowna scena seksu... No i oczywiście zapomniałem jeszcze o czwartym obowiązkowym elemencie oprócz wulgaryzmów, przemocy i seksu - d**ilne poczucie humoru dla upośledzonych umysłowo i co najważniejsze upośledzonych etycznie. nic dziwnego że polskie kino jest w takim stanie gdy na stolcu wśród "elyty" reżyserów w kółko kręci się paru "geriatryków wzajemnej adoracji" jak Machulski albo Bromski i taki Machulski może sobie kręcić coraz to głupsze komedie dla coraz to głupszej publiki, a Vega może niedługo nakręci kolejną część Psów pt. "Kobiety Psów". Poziom absurdalnego i parologicznego poczucia humoru u tego ostatniego cynika przechodzi wszelkie pojęcie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobry romans ...

Teraz czekam na Zenka
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 14

Bardziej pustego dawno nie widziałam

Film pusty, nudny, naiwny wręcz infantylny... Dialogi żałosne... Kpina z widza
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 9

Po zwiastunie wnioskuje

że film typu Gray. Dla podstarzałych Pań co to ciągle czekają na księcia z bajki. Żenada i traktowanie widza jak d**ila.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 14

Dobry film

Film mimo takich opini da sie obejrzeć ,jest akacja bardzo realistyczne sceny sexu,miejscami różni sie od książki ale moze to i lepiej cos innego. Polecam
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 44

Ktoś nas ewidentnie zrobił w konia

Erotyka ? Raczej jej pastisz. Cała sala kinowa co chwilę wybuchała śmiechem. Główna aktorka drętwa jak drewno. Trzy miny na krzyż. Broni się jedynie muzyka i rola włoskiego aktora. Ten gość jeszcze dał jakoś radę. Ale cały film to kpina z Polskiego widza. Scenariusz dla ćwierćinteligentów.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zenada

Szkoda czasu, nudny przewidywalny, zero akcji i polotu, ogolnie słaby
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 14

Wspaniały film! Pod tym płaszczykiem erotyki kryje się piękna historia o naszych pragnieniach, skrywanych namiętnościach. O tym, że człowiek gdy spotka swoją prawdziwą drugą połowę nie musi niczego ukrywać, może się prawdziwie otworzyć. Bardzo, bardzo mądry film!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 91

A może by tak oprotestować te wszystkie d**ilne filmy???

Ja i tak mało chodzę do kina, ale ogrom wulgaryzmów, przemocy, prymitywnego seksu - de facto promocji takich postaw przechodzi w ostatnich latach wszelkie pojęcie. Pięknym widokiem byłyby puste markety kinowe śmierdzące popcornem jako znak protestu przeciwko i**otycznym filmom z których nie wynika żadna mądra konkluzja!!!!!Zobaczyć opadnięte kopary takich "maszynkowych" pseudoreżyserów od rynsztokowych komedii dla i**otów jak Vega czy Machulski to byłby widok bezcenny!!!
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zmarnowanie czasu i pieniędzy.Tandeta.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 8

Rozreklamowane książki zazwyczaj są warte podtarcia sobie nimi pewnej części ciała

Nie brakuje niestety sfrustrowanych pań, w których pustych głowach tworzą się takie oto chore historie przelewane potem na papier w postaci "książki"
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Seks dla ubogich.

Ani to erotyk,ani horror...wypociny rodzimej Kinematografii.Poza wulgarnymi menelskimi przekleństwami kur...,pierd... nie wypada wymieniać gorszych w ustach pięknych aktorek,scenariusz tandetny.Całe szczęście część filmu jest w języku włoskim .Szkoda czasu na kolejny polski menelski film .
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czytaliście tę książkę?

Bo ja niestety tak. Zmarnowany czas. A tak reklamowana książka i okazała się niewypałem.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 13

To sie chyba naczekasz:)

Jak na razie to chyba większości ludzi ręce opadły i mowę odjęło po wyjściu z marketów kinowych śmierdzących popcornem:). Do tego oceny też niskie:)A i chyba jakoś nie są w stanie odnieść się do argumentów w kilku sensownych zdaniach. Na razie jeden dureń się wysilił jakimś bełkotem o Smoleńsku:)

Ponoć romans:)

Hahahaha. Czyli pukanie się 14 fajerek:)czyli jak pokazać coś czego ponoć jeszcze w polskim filmie nie było dla samego pokazania, szokowania aby tylko ludzie poszli i obejrzeli bo w końcu kasa musi się zgadzać a przy okazji kolejnym gniotem ogłupi się bezmyślne i bezkrytyczne masy, które jeszcze znajdą "mundry" argument że jak Ci się nie podoba takie "arcydzieło" to obejrzyj Smoleńsk sobie albo posłuchaj Martyniuka Ty PiSowcu:)tak to się ludzi podzieliło że jak się krytykuje szmirę i upadek polskiego pseudokina to się jest nazywanym zwolennikiem PiS pomimo że daleko mi do wszystkich tych mafii

Inne tematy z forum Filmy

Ojczyzna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ojczyzna . Przeczytaj o filmie.

Za duży na bajki 3 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Za duży na bajki 3 . Przeczytaj o filmie.

Straszny film (10 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Straszny film . Przeczytaj o filmie.

do góry