Widok
Traktuje się nad jak d**ili od gdzieś 30 lat!!!
Polskie kino upadło wraz z upadkiem poprzedniego systemu. Jakby nie patrzeć poziom tamtejszych filmów bije na głowę obecne, durne pełne coraz większej liczby wulgaryzmów, przemocy, sikającej krwi i oczywiście seksu. Nawet w proponowanym mi (jak mi się nie podoba to "arcydzieło" pani Lipińskiej) Smoleńsku też była zupełnie bezsensowna scena seksu... No i oczywiście zapomniałem jeszcze o czwartym obowiązkowym elemencie oprócz wulgaryzmów, przemocy i seksu - d**ilne poczucie humoru dla upośledzonych umysłowo i co najważniejsze upośledzonych etycznie. nic dziwnego że polskie kino jest w takim stanie gdy na stolcu wśród "elyty" reżyserów w kółko kręci się paru "geriatryków wzajemnej adoracji" jak Machulski albo Bromski i taki Machulski może sobie kręcić coraz to głupsze komedie dla coraz to głupszej publiki, a Vega może niedługo nakręci kolejną część Psów pt. "Kobiety Psów". Poziom absurdalnego i parologicznego poczucia humoru u tego ostatniego cynika przechodzi wszelkie pojęcie...
Ktoś nas ewidentnie zrobił w konia
Erotyka ? Raczej jej pastisz. Cała sala kinowa co chwilę wybuchała śmiechem. Główna aktorka drętwa jak drewno. Trzy miny na krzyż. Broni się jedynie muzyka i rola włoskiego aktora. Ten gość jeszcze dał jakoś radę. Ale cały film to kpina z Polskiego widza. Scenariusz dla ćwierćinteligentów.
A może by tak oprotestować te wszystkie d**ilne filmy???
Ja i tak mało chodzę do kina, ale ogrom wulgaryzmów, przemocy, prymitywnego seksu - de facto promocji takich postaw przechodzi w ostatnich latach wszelkie pojęcie. Pięknym widokiem byłyby puste markety kinowe śmierdzące popcornem jako znak protestu przeciwko i**otycznym filmom z których nie wynika żadna mądra konkluzja!!!!!Zobaczyć opadnięte kopary takich "maszynkowych" pseudoreżyserów od rynsztokowych komedii dla i**otów jak Vega czy Machulski to byłby widok bezcenny!!!
Seks dla ubogich.
Ani to erotyk,ani horror...wypociny rodzimej Kinematografii.Poza wulgarnymi menelskimi przekleństwami kur...,pierd... nie wypada wymieniać gorszych w ustach pięknych aktorek,scenariusz tandetny.Całe szczęście część filmu jest w języku włoskim .Szkoda czasu na kolejny polski menelski film .
To sie chyba naczekasz:)
Jak na razie to chyba większości ludzi ręce opadły i mowę odjęło po wyjściu z marketów kinowych śmierdzących popcornem:). Do tego oceny też niskie:)A i chyba jakoś nie są w stanie odnieść się do argumentów w kilku sensownych zdaniach. Na razie jeden dureń się wysilił jakimś bełkotem o Smoleńsku:)
Ponoć romans:)
Hahahaha. Czyli pukanie się 14 fajerek:)czyli jak pokazać coś czego ponoć jeszcze w polskim filmie nie było dla samego pokazania, szokowania aby tylko ludzie poszli i obejrzeli bo w końcu kasa musi się zgadzać a przy okazji kolejnym gniotem ogłupi się bezmyślne i bezkrytyczne masy, które jeszcze znajdą "mundry" argument że jak Ci się nie podoba takie "arcydzieło" to obejrzyj Smoleńsk sobie albo posłuchaj Martyniuka Ty PiSowcu:)tak to się ludzi podzieliło że jak się krytykuje szmirę i upadek polskiego pseudokina to się jest nazywanym zwolennikiem PiS pomimo że daleko mi do wszystkich tych mafii