Widok

40-latek poszukuje kochanki

To jak 25-latek chce sobie znależć kochankę to i 40 latek też znajdzie.Mam tylko wielką przewagę bo mam duze doświadczenie w sexie.Pozdrawiam Wszystkie Panie na forum.Hej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dawca orgazmu - polecam kontakt z dawcą mózgóf

dawca orgazmu napisał(a):

> To jak 25-latek chce sobie znależć kochankę to i 40 latek też
> znajdzie.Mam tylko wielką przewagę bo mam duze doświadczenie w
> sexie.Pozdrawiam Wszystkie Panie na forum.Hej

A kto Ci to powiedzial zes taki dobry w seksie i ze masz ta przewage nad 25-latkiem?
Te doswiadczenie to zdobyles z jedna i ta sama czy z kilkoma?
A moze to tylko slowa i dobre checi?
To moze nie wystarczyc by zaspokoic kobiete.
Co sie dzieje na tym forum?! Czy wiara juz nie ma gdzie szukac kochanek? Sluchaj kolego...jesli masz takie doswiadczenie,w seksie, z kobietami i kto Cie tam wie w czym jeszcze, to dlaczego szukasz kochanki anonimowo na forum? Wyjdz do knajpy, uzyj wdziekow i przestan gada`c! "Zdobyl ja niemowa, nie tracil czasu na slowa":) Ludzie kochani! Zyjemy w XXI wieku! Jesli chcesz kochanki, zmiany plci, powiekszenia penisa...nie ma juz z tym problemow. Idziesz bowiem do odpowiednich instytucji, a przypominam, ze na forum sie rozmawia, albo sie myle....Okulary na nos, gacie na tylek, kochanki do kochania, forum do dyskusji...przestrzegajmy penych zasad...Jesli sie myle, to chyba powinnam sobie dac spokoj z tymi wszystkimi postami, bo zaczynam sie czuc jak potencjalna kandydatka do lozka czytajac "pozdrawiam wszystkie forumowiczki"
-respect-
elbereth...a masz cos przeciwko bycia potencjalna kandydatka do łózka???;)

naprawdę, KONIEC GRZECZNYCH POSTÓW ?!!?!!! ;)
no no to się porobiło! ja szukam faceta dla byłej żony mojego aktualnego faceta a ty szukasz kochanki? no no dobre to może wy razem co....? ona chyba też jest w potrzebie i ty też tylko ona nic nie wie że ja jej szukam kogoś i co? no ale choć tyle mogę sobie popisać bo inaczej bym się wykończyła myśląc o tej groteskowej sytuacji pozdrawiam
Czyżby ex żona nie dawała Wam/Jemu spokoju???
ty iskierka nie sciemniaj bo ja już sie deklarowałem i jakos nic nie widze ,..zadnego telefonu ani nic..sciemnianie na maxa;)

...mam cos przeciwko bycia potencjalna kandydatka do lozka...:)widzisz drogi chiev'ie:)...kobieta to taka bestia, ktora sama wybiera sobie z kim bedzie spala, a jesli to ona nagle zostaje jedna z kandydatek, to sytuacja taka staje sie sprzeczna z jej kobieca natura:) To kobieta kusi, prowokuje, przyciaga i ...odrzuca...:)
-respect-
chyba elbe mylisz pojęcia..bycie potencjalna kadydatka do łóżka daje ci dopiero możliwośc kuszenia,uwodzenia i odrzucenia. jesli byś nie była potencjalna kandydatka do łózka to najwyzej mogłabys kawe podawac niezauważona..
jesli ktos traktuje cie jako potencjalna kandydatke to jest dla ciebie plus który mozesz wykorzytać lub nie...tutaj dopiero zaczyna sie twoja wola (przynajmniej tak ci sie zdaje;)))...

Elb masz 1000000....00000% rację.Podpisuję się pod Twoim postem.
nastepna....;)

zauważcie dziewczynki, że bycie potencjalną (czyli prawdopodobną, mozliwą do wykorzystania w danym celu;)) kobietą do łózka oznacza tylko tyle, że po prostu budzicie zainteresowanie faceta...
bez tegoż zainteresowania możecie stac na głowie na srodku długiego targu a i tak chłopcy was oleją ;)..
widac, że chyba to wam nie przeszkadza...ale w takim razie po co sie malujecie,chodzicie na aerobiki i solaria??? DLA SIEBIE, NIE??? ;)..

A dla kogo?Przecież nie dla Ciebie.Ja to robię dla mojego faceta,aby to jemu się podobać...reszta mnie gila.Nie interesują mnie inni faceci i to czy im się podobam czy nie.
no to ja ci udziele złotej rady :
jesli bedziesz podobała się tylko twojemu facetowi i tylko dla niego bedziesz sie stroić to paradoksalnie twój facet szybko cie pożegna.

Nie wydaje mi się....To że robię to dla niego to chyba normalne.A że innym przy okazji mogę się też podobać to mnie nie interesuje.Przecież nie jestem przeźroczysta i ludzie jednak mnie widzą.
a ja o siebie dbam i dla siebie i dla innych,no i co z tego ze niektorzy tego nie zauwaza,ci co bede chciala zeby zauwazyli to to zrobia ;))))

ja juz kiedys napisalam podobnego posta jak elbe i zgadzam sie z nia,choc nie neguje wypowiedzi chieva bo tez cos w tym jest...pozdrawiam
spoko spoko chiev ja ci wysłałam @ i co dziś przychodzi do mojej poczty zawiad. że twoja poczta go odrzuca? a ja nie ściemniam i mi nie do śmiechu bo problemy dalej mam oczywiście z moim facetem bo go była żona kusi, a on nie wie co robić?.....co ja począć mam?
chiev...po prostu innymi kategoriami odbieramy pojecie "potencjalna kandydatka do lozka". Gdybym slyszala cos takiego o sobie, pomyslalabym, ze jestem jedna z wielu i dopiero przyjdzie "jegomosc" i z laski swojej dokona wyboru:) Fakt, ze to facet poluje (przynajmniej uwazam ze tak powinno byc), ale to kobieta decyduje czy mu sie polowanie uda czy nie:) Po prostu...pozwalamy Wam myslec inaczej, bo lubimy kiedy jestescie tacy...pewni;)
Zreszta sama nie wiem. mam dzis naprawde ciezki dzien, a nie mam zadnego kandydata...ani do lozka, ani do wyplakania sie ani do niczego. Samotnosc to naprawde cos paskudnego...
-respect-
Na Chiev nie licz, jest niestety żonaty od kilkunastu lat i dzieciaty.
do góry