Widok

4opak akademicki - Juwenalia 2010

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
4opak Akademicki - sport, art, psychology, music! "Na miejsca, gotów.... " 5 - 8 maja - w tym terminie kampus AWFiS jako pierwszy w Trójmieście rozpoczyna Juwenalia. Jeszcze rok temu były to AWFalia - teraz jest to 4opak Akademicki. Organizatorami są: Akademia Wychowania Fizycznego i Sportu, Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej, Akademia Sztuk Pięknych oraz Akademia Muzyczna. Przed nami 4 dni ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

JUWENALIA

TAK OLSZTYN I KORTOWIADA GÓRĄ! od nich lepsi nie będziecie:D
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 23

OLSZTYŃSKIE CWANIACZKI

OLSZTYŃSKIE CWANIACZKI, WON DO DOMU, NAJLEPIEJ STUDIUJCIE SOBIE W OLSZTYNIE A NIE ROZPRZESTRZENIAJCIE SIĘ PO ŚWIECIE, BO WAS WSZĘDZIE NAJWIĘCEJ ZAWSZE
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 9

pfff

widzę, że ktoś nie umie obiektywnie patrzeć na rzeczywistość i przyjmowac krytyki :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

dlaczego awf , ug ipolibuda nie robią razem i nie zaprosza dobrych kapel. Tylko każdy osobno i jakieś wiejskie imprezy ?

dlaczego?!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

kwestia dumy

obydwie glupie i nic nie znaczace uczelnie moglby by razem zrobic impreze, a tak wiocha co roku ta sama i denne zespoly do kotleta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ATOM

Kortowiada swoją drogą- pewnie się spotkamy, Ale czwartkowy koncert N.O.H.A. na AWFie to PETARDA!!! Zdecydowanie najambitniej w tym roku pojechali. Będę, będę!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale Olsztyn to śmieciowe miasto i ludzmi smieciowymi, gdyby nie studenci to by sie nic tam nie dzialo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Heh, jak zwykle będzie do dupy :/
Trzeba będzie udać się do Olsztyna, żeby odbić sobie. Od kilku lat uderzamy tam silną grupą i zawsze jest ogień :D
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 9

potwierdzam

Takich Juwenalii jak na UWM -ie w Olsztynie nie ma nigdzie. Swoisty klimat, piękne tereny i dobra muzyka ... a dodatkowo tysiące studentów w jednym miejscu. Cudowna impreza i mega zgrani studenci :) aż żałuję, że juz tam nie studiuję :/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

:D

Muszę się chyba w końcu wybrać na tę słynną Kortowiadę.. tyle razy super ludzie mnie zapraszali, a ja bałam się pojechać bo nieco przerażała mnie ilość alko (chociaż lubię sobie wypić) teraz przez jakiś czas robię sobie detox alkoholowy, ale później... kto wie? A dlaczego w Gdańsku do dupy? Pzdr.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

TO PO CO PRZYJEŻDŻACIE TUTAJ Z OLSZTYNA, ZOSTAŃCIE TAM

TUTAJ I TAK WAS NIE CHCĄ. SKORO TAM TAK FAJNIE TO WON DO DOMU
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 11

odp.

Przyjeżdżamy bo mamy takie możliwości w dobie globalizacji Drogi Kolego, przyjeżdżamy dywersyfikować swoje wykształcenie, szukać nowej pracy, cieszyć się pięknem Morza itp. A tutaj oceniamy Juwenalia a nie atrakcyjność terenu :) A od cudownej ekipy organizującej Kortowiadę w Olsztynie mogliby się Trójmiejscy "działacze" wiele nauczyć :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co powiesz na takich jak ja - urodzony w gdansku, cale zycie mieszka w gdansku, studia na ug... a na kortowiade jezdze rok w rok od pieciu lat. nie trzeba byc z olsztyna, zeby docenic urok tej imprezy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszm malkontentów

Wszyscy malkontenci zapraszam zatem na 4opak, później się wypowiedzcie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cieżko dogodzić .... :/

Jeszcze się nie odbyło a już marudzicie ...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

O której mniej więcej godziny można spodziewać się występu SOFY?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

mysle ze o 19.
dla nie studentow tez darmowy wstep, mam rozumiec, tak?

Blenders :) buhahaha

mogliby sobie już darować... żenada, pewnie zagrają to g..no Ciągnik
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

blenders? ;D

masakra. dyzurny zespol od 15 lat;D
dramat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Powini dać już sobie spokoj. Lata "świetności" już dawno mają za sobą..

Dziwię się, że ten zespoł istnieje...
Lata lecą... jakoś nie wyobrażam sobie tych emerytów wykonujących ciągnik albo biribombę... no chyba, że jakieś operacje plastyczne czy liftingi sobie zrobią..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

byłem widziałem

energii to tylko Blendersom możecie pozazdrościć - dali świetny koncert ( kto był to wie) w przeciwieństwie do niektórych pokrzywionych krzywizną sudenciaków ,,nawalonych,, jednym browarem......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

moge tylko powiedzieć, że było extra! jak zawsze pełni energii i potrafili rozbujac tłum!

gdzie te czasy

kiedy student mial sluch i spiewal sam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapowiada GRUBBO! DnB, Breakbity i flamenco!

http://www.youtube.com/watch?v=ACnBlql6GKU
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

N.O.H.A- co myślicie o tym kawałku, Kortowiacy?

http://www.youtube.com/watch?v=lBWr2dci4Vs&feature=related
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

olsztyn górą!!!

odliczamy do kortowiady http://www.iledokortowiady.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Akademia Morska, Wojskowa

A czy Akademia Morska i Wojskowa mają swoje juwelia tak jak UG, PG, AWF i Akademia Medyczna

nie maja

stracili sluch od armat i wystrzalow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Majestic

Super grają! Pozytywne wibracje gwarantowane:) Polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie gramy dla pieniedzy my potrafimy na prawde je zarabiac;tak powiedział kiedys gitarzysta blenders jak nagrywali

rrrrrr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

czym wy sie podniecacie na kortowiadzie?

zjazdem wiesniakow w starych golfach spod olsztynskich wiosk, ktorzy przybyli na koncert bojsów? przereklamowana impreza.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

kiedyś byłem na Kortowiadzie

Występy artystyczne niezbyt sie udały, bo spadł deszcz, ale mimo to była świetna atmosfera. Wielkim plusem Kortowa, jest koncentracja imprez, lokali i akademików w jednym zwartym miejscu, co daje duzą łatwość w znalezieniu sobie rozrywki.

3-miejskie uczelnie są rozwleczone od gdańskiej starówki po Hel i nigdy nie mogą sie dogadać, co do jednej wspólnej wielkiej atrakcji. Wyjątkiem był koncert Clawfinger/Kuśka Brothers/Rasmus/Coma w Stoczni Gdańskiej. Poza tym studenta paliwko to piwko i zbytnie rozdzielenie występów od nalewaków osłabia doznania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kortowiada

wszyscy wiedzą fajna sprawa kortowiada kortowiada!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

:)

NOHA !! było z****iście! nawet pogoda nie popsuła dobrej zabawy ;] ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokladnie ! Pozamiatali konkretnie ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdańsk najlepsze miasto do studiowania

Juwenalia w tym roku jedne z najlepszych w kraju z gwiazdami np Hey. W Gdańsku bardzo wiele się dzieję mnóstwo imprez, festiwali.

6.05

Dawno sie tak dobrze nie bawiłam :) mimo ze było mało ludzi a pogoda pod psem było z****icsie xD
do góry