Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
CoCampi - opinia wątek zamknięty Nie polecam!!! 17.10.22. Za wymianę reduktora gazowego do kuchenki w kamperze...
~CoCampi
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 3 listopada 2022

John - opinia wątek zamknięty Polecam serdecznie. Zrobiłem tam już kilka aut.
~John
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2019

Cena adekwatna do jakości wątek zamknięty Posiadam Seata Leona 1.8T 2002, po czipie. Warsztat polecił mi znajomy. Na...
~Adam - Leon
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2017

Tak sobie wątek zamknięty Wymiana świec i kabli - jedna świeca uszkodzona. Po wýmianie auto jeździło...
~Mazdex
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2017

Dobry ale b.drogi wątek zamknięty Za tę samą uslugę w tym warsztacie miałbym zaplacić min.700 (tak okreslono),...
~Wittar
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 marca 2016

Polecam!!! wątek zamknięty Powiem krótko, pełny profesjonalizm. Instalacja Koltec o której inni...
~kozik
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 grudnia 2015

Pełna profeska - polecam !! wątek zamknięty Witam, opiszę trochę historii swojego auta. Problemy po zainstalowaniu...
~Majk - Saab 9-3
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 listopada 2015

Znają się na rzeczy wątek zamknięty Potrafią zagazować nawet duże wymagające silniki. A jak coś nie działa to...
~Józef
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 czerwca 2015

Bardzo solidna firma wątek zamknięty Trzy lata temu założyłem gaz w Audi A8 od tamtej pory cały czas serwisuje Gaz...
~Marcin Mielniczuk
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2015

nareszcie porządny zakład wątek zamknięty po bujaniu się od firmy do firmy kolega polecił mi 4x4 na Osowej. Najpierw...
~RONIN
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 stycznia 2015

nie polecam wątek zamknięty Trafiłem do nich całkiem przypadkowo, szfagier raz coś tam robił to podrzucił...
~Kierowca
10

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2011

Subaru Forester 2.5 XT wątek zamknięty Pełna satysfakcja dokonali regulacji zaworów wymiany rozrządu i zamontowali...
~mariusz socha
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 września 2014

polecani - sprawdziłam wątek zamknięty Zastrzegałam, że napiszę więc piszę. Najkrócej - jestem bardzo zadowolona....
~Hellen
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 stycznia 2014

Montaż instalacji gazowej wątek zamknięty Usługa wykonana profesjonalnie.Termin i montaż bardzo szybki. Obsługa miła i...
~Wojtek Lancia
6

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 lipca 2012

VOLVO XC90 POLECAM wątek zamknięty Usługa została wykonana profesjonalnie i bezproblemowo. Począwszy od...
~Jan Konopka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 czerwca 2012

Ford Cougar 2.0 wątek zamknięty Naczytałem się w sieci ze silnik w moich fordzie nie lubi gazu itd. Pan Jarek...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 listopada 2011

Bardzo dobry serwis LPG. wątek zamknięty Witam, do Autogaz 4x4 trafiłem, bo szukałem instalki z dobrymi komponentami....
~Arek Laguna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 października 2011

Mercedes W210 3,2 V6 JURII wątek zamknięty Witam złego słowa nie dam powiedzieć na 4x4 Auto Gaz Technik! Jestem...
~Jezry
1

dodano: 10 czerwca 2011

polecam ; ) wątek zamknięty Szybko sprawnie i rzeczowo. Widać że znają się na rzeczy poza fachową obsługą...
~Michał
-

dodano: 15 lipca 2011

POLECAM wątek zamknięty Z MOJEJ STRONY OPINIA JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNA, TRAFNA DIAGNOZA, SZYBKA...
~MANIO
-

dodano: 17 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry