Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jeep Grand Cherokee wątek zamknięty Rewelacyjna obsługa . Diagnostyka usterki znaleziona od razu Naprawa...
~Karol Michalski
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 lutego 2011

prawdziwi fachowcy wątek zamknięty Mam XC 90 ,podobno bardzo nietypowe i nielubiące gazu(według tych co mi...
~robert
1

dodano: 3 października 2009

Jeep Grand Cherokee `00 4.7l wątek zamknięty Czujnik położenia wału. Szybka diagnoza, zamówienie niezbędnych części oraz...
~kermitV8
1

dodano: 2 stycznia 2010

fachowcy wątek zamknięty Właściciel jest konkretnym i rzeczowym fachowcem,od którego można dowiedzieć...
~Honda CIVIC
1

dodano: 21 lipca 2010

Przebudowa Auta na Gaz SKODA FABIA 1.2 wątek zamknięty W odpowiedzi na Pana post chcę przedstawić swoja wersję zdarzenia jakie Pan...
~Jarosław Rostkowski
1

dodano: 14 stycznia 2011

kolejny montaż wątek zamknięty o tej firmie słyszałem już dawno temu ale pierwszy raz skorzystałem jakieś...
~paweł
1

dodano: 26 stycznia 2011

Przebudowa Auta na Gaz wątek zamknięty Czytajac Reklamowke tej Firmy w Internecie o przebudowie na Gaz NA...
~Edmund Klein
2

dodano: 22 grudnia 2010

INSTALACJA NOWY JEEP GRAND CHEROKEE -DUŻY PLUS DLA WARSZTATU wątek zamknięty Firma duża z poważnym zapleczem technicznym. Z tego co wiem montują kilka...
~KMA
-

dodano: 21 stycznia 2011

BMW 325 wątek zamknięty powiem krotko - naprawde pozadne chlopaki - polecam- auto śmiga na gazie...
~BMW
1

dodano: 23 września 2010

Bardzo dobry warsztat wątek zamknięty Przemiły właściciel firmy, prawdziwy pasjonat motoryzacji. Wiedział bardzo...
~Grzesiek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 lutego 2009

Bardzi dobry warszta wątek zamknięty Witam, nie wiem jak z historią powyżej było natomiast ja mam bardzo ale to...
~Michał
-

dodano: 10 stycznia 2009

Agresywny pracownik wątek zamknięty Właściciel warsztatu wydaje się być solidny bo z reklamacją nie ma problemu,...
~klient
-

dodano: 28 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

12

wątków

do góry