Widok

7 uczuć

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: 7 uczuć.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

7 uczuć

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Blad sie wkradl

Nie nie jako dramat,ale jako dramat

Ważne przesłanie - film adresowany do wszystkich rodziców, wychowawców, nauczycieli itp.

Jeśli ktoś liczy na komedię w stylu "Nic śmiesznego" ten się zawiedzie. Jednak kto pokusi się o refleksję nad swoim dzieciństwem, dorastaniem i relacjami w szkole oraz domu, kiedy dorastał, mając 11-14 lat, a do tego jest rodzicem i/lub do tego pracuje z dziećmi, ten może cokolwiek jeszcze zmienić w tym paskudnym kole, w którym dziecko jest traktowane przedmiotowo, a nie podmiotowo. Bardzo ważny film wg mnie kiedy weźmie się jego przesłanie do serca i zrobi własny rachunek sumienia z dzieciństwa i bycia dorosłym. Świetne scenografie i szczegóły jeśli chodzi o powrót do realiów z lat 60 - 80 XX w. Fakt, że niektóre sceny to dłużyzny i mogą znudzić, ale są i perełki, które wejdą na stałe do naszej pop kultury :) ( ... ten las ... vs. ... teoria względności :)). Ze względu na wspomniane dłużyzny moja ocena to tylko 7.

Nie polecam

Film faktycznie z przesłaniem dla rodziców, nauczycieli ale... gra Koterskiego mega słaba wrecz wkurząca. niektóre sceny o wiele za długie i najważniejsza sprawa. To nie jest komedia tylko dramat. Zwiastun wiele osób wprowadził w błąd dlatego wiele osób opuszcza kino przed końcem seansu. W mojej skali od 1-10 tylko 5. Misiek Koterski zniszczył ten film.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecam Planeta Singli 2 lub coś podobnego. Ubaw po pachy. Tylko wcześniej trzeba zostawić rozum w formalinie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masakra

Nic mi się w tym filmie nie podobało. Zupełnie nic. Nie wyszłam z kina,bo byłam że znajomymi, którym się on z kolei bardzo spodobał. A więc rzecz gustu. Oni zachwyceni, mąż umiarkowanie, a ja patrzyłam na zegarek z nadzieją, że za chwilę się skończy.

Ja też wyszłam... nie dało się tego oglądać..

Mistrzostwo..

Właśnie wróciłem z kina... wstrząśnięty... wciąż nie mogę się pozbierać. To film o mnie i moich rówieśnikach z podwórka, tak prawdziwy i tak bolesny.. Pomimo szeroko otwartych oczu, łzy spływały mi po policzkach.. Dziękuję Panie Marku !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetne kino

Ten film to bardzo dobre kino. Każdy szczegół scenariusza przemyślany. Niskie oceny, które się pojawiają wynikają chyba z braku zrozumienia tego dzieła bo nie jest to cukierkowa komedyjka tylko momentami śmiech przez łzy . Kino doskonale polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

NUDAA

Film bardzo nudny, momentami aż denerwujący. Szkoda pieniędzy na takie dno.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Emocje

Wróciłem... wstrząśnięty... wciąż nie mogę się pozbierać. To film o mnie o moim zyciu o moich relacjach z rodzicami. Pomimo bycia z ukochaną, ciężko było nie mieć łez.Polecam wszystkim rodziców by zastanowili się nad relacjami z dziećmi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dramat

Dno dna. Chyba najgorszy film jaki widziałem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chyba zartujesz

Najwyraźniej jego przekaz nie trafił do Ciebie. Temat i przesłanie genialne, forma intrygująca. Bardzo polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przekaz genialny

Każdy rodzic, każdy człowiek pracujący z innymi powinien to zobaczyć. Dzisiejsze czasy wyzbywają nas z wielu uczuć a ten film jest właśnie o tym. Może uszczęśliwi wielu ludzi. Forma specyficzna, ale jednocześnie intrygująca. Bardzo polecam , mało jest obecnie filmów z przesłaniem i powodujących zadumę ,ten film taki jest!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

mało dynamiczny?

chyba ktoś nie wiedziła na jaki film idzie,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

smutny, mądry film

ani jednej sceny śmiesznej. Każda scena ważna, przemyślana. Film dla każdego kto ma otwarty umysł. Wiele sytuacji, spraw sami możemy w sobie zrozumieć po cofnięciu się w okres dzieciństwa. Tak często oceniamy innych nie znając ich życia. Okres dzieciństwa, szkoła mają ogromny wpływ na nasze życie. Z tego niestety się nie wyrasta. Polecam, wszystkim dorosłym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram rząd

a mnie dziwi totalna opozycja. Wg mnie to dla nich i ich wyborców ten film głównie jest dedykowany. Film bardzo wartościowy

Nie polecam

Film strasznie nudny, było kilka zabawnych momentów, ale nic poza tym.

Polecam!

Bardzo poruszający film, każdy rodzic i każdy nauczyciel powinien go zobaczyć... Bardzo polecam!

7 uczuć

Przeczytaj o filmie.
do góry