Widok

762. Jarmark św. Dominika

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Tu się kupuje, targuje, poszukuje skarbów i znajduje piękne kadry do pamiątkowych fotografii. Wokół słychać różne języki, mieszają się tradycje i obyczaje. Jest gwarnie i barwnie, prawie wszędzie coś się dzieje. Oto słynny na cały świat Jarmark św. Dominika!LOKALIZACJE Jarmarku:ARTYŚCI I RZEMIEŚLNICY - Tkacka, Kołodziejska, Podmłyńska, Św. Ducha, Grobla I, Grobla III, Szeroka, Straganiarska, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Tu się kupuje, targuje, poszukuje skarbów i znajduje piękne kadry do pamiątkowych fotografii. Wokół słychać różne języki, mieszają się tradycje i obyczaje. Jest gwarnie i barwnie, prawie wszędzie coś się dzieje. Oto słynny na cały świat Jarmark św. Dominika![/lead]LOKALIZACJE Jarmarku:ARTYŚCI I RZEMIEŚLNICY - Tkacka, Kołodziejska, Podmłyńska, Św. Ducha, Grobla I, Grobla III, Szeroka, ...
więcej

To juz jutro koniec.....Hurrrra

Hurrrra, koniec badziewia i cen z kosmosu

Z roku na rok coraz gorszej jakości ten jarmark

Bardzo mało sprzedający we wszystkich dziedzinach brak klimatu jarmarku z lat poprzednich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o dzięki za info cenowe

mam nadzieję, że jeszcze załapię się na lagosze na Rajskiej

W piątek "wołowa uczta u neptuna". I niech mi ktoś napiszę że katolicy nie są w tym kraju dyskryminowany.

streafa tak i inna...

ten jarmark to nie to co yło kiedyś. Na siłe potworzone strefy, najbardziej śmieszy strefa równości bo w Gdańsku jej nie ma, owszem misatp zabiega o turystów zeby zostawili kasę. Dla nas miescowych widok zapchanych trawników samochodami,na które służby spuszczaja oczy i udją, że nie widż. Równośc polega na tym, ż esprób uj miejscoy zaparkować na trawniku albo 30 cm na chodniku masz mandat. A jak Janusze parkuję całymi na chodnikach i jest pięknie.

A trolle narzekają i narzekają

zagraniczne trolle narzekają jak zwykle...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

jestem rodowitą gdańszczanką i kocham jarmark

Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Langosz wegierski

Na Szerokiej podróbki. Okazuje się jednak, że ukochane stoisko turystów z langoszem, podawanym przez Węgrów zostało przeniesione na ul. Rajską i tam cena wzrosła tylko o 3 zł. - Przepraszam, że cię nie ostrzegłam - mówi znajoma, która już wcześniej odkryła tę ogromną różnicę w cenach. Z sympatii do Węgrów z "oryginalnego" stoiska, które odwiedzałam od lat, kupiłam kolejnego langosza. Za langosza na Szerokiej można zapłacić od 25 do 35 zł, a na Rajskiej od 14 zł do 25 zł. Smak tego z Rajskiej jest nie do podrobienia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gd.

Nad morzem też nie ma miejsca dla mieszkańców.

Co dziś na jarmarku?

Kupy znudzonych ludzi snujących się bez celu w te i we wte.

bo to nie tobie ma sie podobać

tylko kasa w budżecie musi się zgadzać

Mydło i powidło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To już nie Jarmark św. Dominika.

To bazar ! Zrobiono z pięknego miasta rynek z plastikowymi budami.
To nie ma nic wspólnego z Jarmarkiem innego tradycjami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

napisała pisowska karyniara he he he
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Urlop dla Jarmarku

Witam, po 35 latach odwiedzam Jarmark w czwartek. Opinie negatywne. Co mnie czeka dobrego? Co polecacie? pozytywy, proszę! Pozdrawiam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko stoisko na szerokiej prawem jungli zajęło miejsce prawowitemu sprzedawcy

Który od lat wyrabiał sobie markę. Bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo nieładnie proszę państwa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Tu się kupuje, targuje, poszukuje skarbów i znajduje piękne kadry do pamiątkowych fotografii. Wokół słychać różne języki, mieszają się tradycje i obyczaje. Jest gwarnie i barwnie, prawie wszędzie coś się dzieje. Oto słynny na cały świat Jarmark św. Dominika![/lead]LOKALIZACJE Jarmarku:ARTYŚCI I RZEMIEŚLNICY - Tkacka, Kołodziejska, Podmłyńska, Św. Ducha, Grobla I, Grobla III, Szeroka, ...
więcej
do góry