7th Heaven

Makijaż permanentny Salony kosmetyczne Paznokcie

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 25/10

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia - ocena Polecam salon jest czysto narzędzia wykorzystane do zabiegu były...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 października 2023

Alicja - opinia wątek zamknięty Brwi wykonane zostały poprostu pięknie dziękuję
~Alicja
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 16 sierpnia 2023

Lichi - opinia wątek zamknięty Poprostu super extra. Zabieg oczyszczania twarzy wykonany został w sposób...
~Lichi
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 23 lipca 2022

Monika - opinia wątek zamknięty Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie. Do tego przemiła atmosfera. Dziękuję...
~Monika
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 23 marca 2021

Kinfa - opinia wątek zamknięty Super polecam bardzo profesjonalnie wykonany manicure, autoklaw w salonie co...
~Kinfa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2020

Nnajlepiej wątek zamknięty Uwielbiam zabiegi u Pani Basi, profesjonalnie, przyjemnie, zgodnie z...
~Amelia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 maja 2019

super wątek zamknięty Super wykonany makijaż permanentny , bardzo subtelny, delikatny piękny...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 maja 2019

nie polecam!! wątek zamknięty Szczerze nie polecam!!!, trafiłam tam przypadkowo z córką na przekłuwanie...
~Ad
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 marca 2019

Super polecam wątek zamknięty Brewki metodą ombre wyszły cudnie dziękuję i polecam każdemu kto chce...
~Natalia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 października 2017

Super wątek zamknięty Polecam rzęsy u Pani Basi,która jest mega specjalistką w tej dziedzinie
~Alicja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 lutego 2016

stała klientka od kilku miesięcy - opinia wątek zamknięty jestem zadowolona z usług przesympatycznej kosmetyczki. Moje paznokcie są...
~stała klientka od kilku miesięcy
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 marca 2014

POLECAM!!! wątek zamknięty Pani Basiu,dziękuję serdecznie za piękne oczy:)Dzięki Pani ''kreskom''czas...
~Tola
-

dodano: 18 lutego 2014

Zofia - opinia wątek zamknięty Fachowa i sympatyczna obsługa. Oferta w szerokim zakresie. 100% zadowolenia z...
~Zofia
-

dodano: 12 lutego 2014

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Moja pierwsza wizyta i zdecydowanie nie ostatnia. Wykonywałam oczyszczanie,...
~Sopocianka
-

dodano: 23 stycznia 2014

jeden z najlepszych salonow w trojmiescie wątek zamknięty nie wiele tu trzeba mowic, pani barbara jest sama soba cudowna wizytowka...
~weronika
-

dodano: 11 grudnia 2013

Perfekcjonizm wątek zamknięty Świetna, profesjonalna obsługa. Precyzja i dokładność w wykonywaniu zabiegu....
~Kasia
-

dodano: 17 listopada 2013

Bogusława - opinia wątek zamknięty Obsługa salonu bardzo profesjonalna. Pani Basia wyjaśniła kolejność faz...
~Bogusława
-

dodano: 6 listopada 2013

SUPER MAKIJAŻ PERMANENTNY wątek zamknięty Pod koniec października Pani Basia zrobiła mi makijaż permanentny ust, które...
~LUcyna
-

POLECAM wątek zamknięty Jestem stałą klientką Pani Basi,makijaż permanentny brwi wygląda...
~Anna
-

Polecam wątek zamknięty dzięki Pani Basi moje brwi są zawsze nienaganne
~Sandra
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 lipca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry