Widok
87 Bałtyckie Spotkania i Targi - Od Wahadełka do Gwiazd
Opinie do imprezy: 87 Bałtyckie Spotkania i Targi - Od Wahadełka do Gwiazd, 5 lutego 2010 - 7 lutego 2010 godz. 10:00 - 19:00
Proba zaklucenia wykladow na 87 Spotkaniach Baltyckich i Targach Od Wahadelka do Gwiazd
Georg Garbowski terapeuta dzwiekiem i kolrami wystawca z Niemiec. W dniu 06.02.10 na moj wyklad o terapii dzwiekiem i kolorami, probowala zaklucic Asystentka Akademi Dzwieku Barbary Romanowskiej z Gdanska ul. Wodnika 53, oznajmiajac, ze to Pani Romanowska jest tworca i jedyna kmpetentna osoba do prowadzenia terapii dzwiekiem. Przyjechalem na targi juz 3 raz i prezentuje moj koncept polaczenia terapii kamertonami, wahadlami i kolorami. Po 15 minutach Asystentka ta oznajmila ze sama posiada najwyzszy dyplom terapii dzwieku, a ja nie mam zadnych uprawnien do prowadzenia takich terapii, po przepychance slownej poproszona zostala przez sluchacz, aby nie zaklucala wykladu i czy prowadzi moze dzialania antykonkurencyjne.
Mysle, ze nie wszscy terapeuci dzwiekiem w Polsce dadza sie tak manipulowac przez Pani Akademie Dzwieku Pani Barbaro Romanowska.
Georg Garbowski www.klangakademiestimmgabeln.de
Mysle, ze nie wszscy terapeuci dzwiekiem w Polsce dadza sie tak manipulowac przez Pani Akademie Dzwieku Pani Barbaro Romanowska.
Georg Garbowski www.klangakademiestimmgabeln.de
zażenowana.
Jestem wielce zażenowana tym co tam się dzieje! Byłam tam pierwszy i ostatni raz. Pani w okienku kasowym... bez komentarza! Siedziała tam za karę! Dawno nie spotkałam tak niesympatycznej osoby! A PAN RADIESTETA OD SIEDMIU BOLEŚCI... Czy oni naprawdę myślą, że mają do czynienia z idiotami? Akurat sama zajmuję się radiestezją i śmie twierdzić, że ten pan nie miał pojęcia o co w tym chodzi. Panie uzdrowicielki wielkie oszustki.. Stoisk tyle ile kot napłakał, a ceny? Hmmm... wolę zamówić lepsze gatunkowo produkty za 1/3 ceny. Szanowny Mistrz Pszczelarski... Nie można z nim nawiązać rozmowy, bo ma Cię za durnia. To wampiry energetyczne i tyle. Po wyjściu z hali czułam się jak kukła bez życia. Nikomu nie polecam! Wręcz kategorycznie odradzam!!!