Widok
8H NA OKRAGLO
21 czerwca 2008 SOPOT !!
Chcesz sprawdzić, na co Cię stać?
Wystartuj w 8H NA OKRĄGŁO!
Jedź w pojedynkę albo w sprawdzonym zespole.
To, co przeżyjesz na pewno na długo pozostanie w Twojej pamięci!
Wieczorem After Party połączone z dekoracja zwycięzców.
Cenne nagrody m.in. także KASA !
www.horizonfive.com
Chcesz sprawdzić, na co Cię stać?
Wystartuj w 8H NA OKRĄGŁO!
Jedź w pojedynkę albo w sprawdzonym zespole.
To, co przeżyjesz na pewno na długo pozostanie w Twojej pamięci!
Wieczorem After Party połączone z dekoracja zwycięzców.
Cenne nagrody m.in. także KASA !
www.horizonfive.com
HORIZON FIVE oraz MOSiR Sopot zaprasza
21 czerwca do Sopotu na ”TITUS POLSKA 8H NA OKRĄGŁO”
Jedyny i niepowtarzalny wyścig MTB w formule sztafet, na ciekawej i wymagającej ~10 km. pętli.
Start i meta usytuowane są u podnóża Łysej Góry.
Więcej na www.horizonfive.com
Mamy dla Was wiele cennych nagród ufundowanych przez naszych sponsorów min. wycieczki promem Stena Line do Szwecji.
Główną nagrodą jest rama TITUS RACER X ufundowana przez sponsora tytularnego firmę TITUS POLSKA, a dla najlepszych kolarzy w kategorii SOLO przewidziano nagrody finansowe.
ZAPRASZAMY!
21 czerwca do Sopotu na ”TITUS POLSKA 8H NA OKRĄGŁO”
Jedyny i niepowtarzalny wyścig MTB w formule sztafet, na ciekawej i wymagającej ~10 km. pętli.
Start i meta usytuowane są u podnóża Łysej Góry.
Więcej na www.horizonfive.com
Mamy dla Was wiele cennych nagród ufundowanych przez naszych sponsorów min. wycieczki promem Stena Line do Szwecji.
Główną nagrodą jest rama TITUS RACER X ufundowana przez sponsora tytularnego firmę TITUS POLSKA, a dla najlepszych kolarzy w kategorii SOLO przewidziano nagrody finansowe.
ZAPRASZAMY!
Zapowiedziany wyścig to zupełnie nowa formuła i widzę, że forumowicze nie bardzo wiedzą "co jest grane". Gorąco zachęcam wszystkich do wzięcia udziału i poczytaniu "co w trawie piszczy" na stronie internetowej. Piszę z punktu widzenia biorącego udział w jednej z ubiegłorocznych edycji, w czasie której znakomicie się bawiłem.
Nie jestem co prawda zwolennikiem jazdy w kółko, ale jeśli trasa jest dobrze przygotowana, to wcale nie musi być to nudne. Ponadto startując np. w czteroosobowej drużynie, tylko jedna osoba jest na trasie, a zmiany dokonywane są jak w sztafecie, więc na dobrą sprawę może okazać się, że jeden zawodnik przejedzie tylko np. 3 okrążenia! Inaczej jest w przypadku startujących solo - tu zmagasz się bardziej ze sobą i z trasą. Trzeba umiejętnie rozłożyć siły. Zaletą takiej formuły jest to, że nie musisz przepychać się wśród masy bikerów, jak ma to miejsce w maratonach. Możesz też cieszyć się w pełni zjazdami - jest większa przepustowość i z każdym okrążeniem zjeżdżasz szybciej... Znając organizatorów to trasa w Sopocie będzie esencją MTB - jeszcze jej nie objechałem, a jest już mapka - może jest ktoś chętny?.
Nie jestem co prawda zwolennikiem jazdy w kółko, ale jeśli trasa jest dobrze przygotowana, to wcale nie musi być to nudne. Ponadto startując np. w czteroosobowej drużynie, tylko jedna osoba jest na trasie, a zmiany dokonywane są jak w sztafecie, więc na dobrą sprawę może okazać się, że jeden zawodnik przejedzie tylko np. 3 okrążenia! Inaczej jest w przypadku startujących solo - tu zmagasz się bardziej ze sobą i z trasą. Trzeba umiejętnie rozłożyć siły. Zaletą takiej formuły jest to, że nie musisz przepychać się wśród masy bikerów, jak ma to miejsce w maratonach. Możesz też cieszyć się w pełni zjazdami - jest większa przepustowość i z każdym okrążeniem zjeżdżasz szybciej... Znając organizatorów to trasa w Sopocie będzie esencją MTB - jeszcze jej nie objechałem, a jest już mapka - może jest ktoś chętny?.
Jest takie miejsce, gdzie powietrze jest przejrzyste i tak rześkie, że aż zapiera dech w piersiach, gdzie płaskość terenu i wielkiej depresji łączą się z dolinami i wzniesieniami ukształtowanymi przez czoło lodowca. Jest takie miejsce, gdzie ścieląca się u stóp kraina zaprasza w gościnę, a daleki horyzont morza jest jak na wyciągnięcie ręki - to miejsce to SOPOT!
ale sciemka hyhy
Jesli pod uzdrowiskiem(!) Sopot zbuduja tunel to moze i tak bedzie. I depresja tez sie wtedy znajdzie.
ale sciemka hyhy
Jesli pod uzdrowiskiem(!) Sopot zbuduja tunel to moze i tak bedzie. I depresja tez sie wtedy znajdzie.
tez mi sie to podoba :) gdyby nie to, ze musze pauzowac, to na 100% bym sie skusił..kilka lat temu, zrobilismy z kolegami probe - ile da sie przejechac w 24h, tyle ze tempem wycieczkowym i po asfalcie...a tutaj dodatkowo mozna sie poscigac :) gdybym mial wybrac pomiedzy "BT" a "Na okraglo", to wybralbym te, Sopockie, rowerowe Le Mans :)