Widok
98 lat gdyńskiej muzyki
[lead]Wszystkiego najlepszego Gdynio! Z okazji 98 urodzin naszego pięknego miasta Teatr Czwarte Miasto zaprasza na koncert pt.: "98 lat gdyńskiej muzyki", który opiera się na klasyce muzyki polskiej z okresu ostatnich przeszło 90 lat. Podczas koncertu zaprezentowane zostaną piosenki takich gwiazd jak Irena Santor, Maria Koterbska, Mieczysław Fogg, Anna Jantar, Krzysztof Krawczyk, Jeremi ...
więcej
więcej
Super spektakl.
Artyści znakomici ,duża skala głosów ,ruch sceniczny ,świetny Band,a saksofonista genialny .
Spektakl,świetnie wyreżyserowany ,stroje ,dobór utworów ,a wykonanie tych trojga młodych artystów ,fenomenalne ,włączanie widowni do zabawy ,czas spędzony cuuudownie .
Niech żałują ci ,którzy nie byli .
Ale mają jeszcze szansę ,bo ,będzie spektakl w Sopocie 14 lutego ,proszę sprawdzić gdzie ,bo nie zapamiętałam jak pani reżyser mówiła .
Bardzo się podobało mi i mężowi ,prosimy o więcej .
Życzymy mnóstwa sukcesów na nadchodzący Rok w życiu i na scenie
Spektakl,świetnie wyreżyserowany ,stroje ,dobór utworów ,a wykonanie tych trojga młodych artystów ,fenomenalne ,włączanie widowni do zabawy ,czas spędzony cuuudownie .
Niech żałują ci ,którzy nie byli .
Ale mają jeszcze szansę ,bo ,będzie spektakl w Sopocie 14 lutego ,proszę sprawdzić gdzie ,bo nie zapamiętałam jak pani reżyser mówiła .
Bardzo się podobało mi i mężowi ,prosimy o więcej .
Życzymy mnóstwa sukcesów na nadchodzący Rok w życiu i na scenie