Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam ! wątek zamknięty Z usług biura korzystałam drugi raz. Wycieczka była bardzo dobrze...
~Zespół Szkół Łączności
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 czerwca 2015

Niezapomniana wycieczka do Warszawy !!! wątek zamknięty W dniach od 28-29 maja 2015 roku, miałam przyjemność uczestniczyć, wraz z...
~Hania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 czerwca 2015

Wspaniala wycieczka- gimnzajum nr 1 w Gdyni wątek zamknięty Wycieczka Kotlina Kłodzka-Praga bardzo udana. Pełen profesjonalizm obsługi...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 czerwca 2015

Polecam Unitur! wątek zamknięty Polecam usługi biura turystycznego Unitur z Gdańska. Ogromną zaletą jest...
~Michalina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 czerwca 2015

Wycieczka szkolna z Biurem UNITUR wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa. Doskonała organizacja wycieczki. Wspaniała...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 maja 2015

Wycieczka do Torunia wątek zamknięty Wycieczka świetnie zorganizowana, profesjonalna obsługa. Program wycieczki...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 maja 2015

wycieczka szkolna do Warszawy wątek zamknięty Wspaniała wycieczka, gdyż program był bardzo bogaty i dokładnie zaplanowany....
~Iwona Kuśnierczak
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 maja 2015

Wycieczka SPACER PO DNIE OCEANU wątek zamknięty Świetnie zorganizowana wycieczka dla maluchów z klasy pierwszej. Pani Kinga-...
~Ilona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 maja 2015

Wycieczka szkolna z Uniturem wątek zamknięty Pojechaliśmy na dwudniową wycieczkę z Uniturem i jesteśmy bardzo zadowoleni....
~nauczycielka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 maja 2015

Wycieczka Wrocław - Duszniki Zdrój - Skalne Miasto w Adrśpach - Kotlina Kłodzka - Praga wątek zamknięty Wycieczka zorganizowana przez biuro podróży Unitur przygotowana...
~Iwona Kos
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 października 2014

wycieczka integracyjna wątek zamknięty Polecam wszystkim skorzystanie z usług biura podróży UNITUR. Zorganizowałam...
~Karolina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 października 2014

Wyjazd z biurem UNITUR wątek zamknięty Byłam organizatorem (z ramienia firmy) wyjazdu dla Klientów. Cały wyjazd był...
~Iwona
-

dodano: 30 września 2014

Szlak Piastowski wątek zamknięty Polecam wycieczkę, bardzo profesjonalna obsługa ze strony biura, dziękuję za...
~Małgorzata
-

dodano: 16 września 2014

wycieczka z Unitur wątek zamknięty Polecam organizowanie wycieczek z firmą Unitur.Są dobrze zorganizowane,...
~Iwona Galusza-Urbanowicz
-

dodano: 29 czerwca 2014

Opinia o wycieczce wątek zamknięty Jak za każdym razem wycieczka była zorganizowana zgodaie z zamówieniem....
~Beata Szymańska
-

dodano: 25 czerwca 2014

Wycieczka Szczecin - Berlin - Wyspa Wolin wątek zamknięty Biuro Unitur zorganizowało nam wspaniałą wycieczkę. Program był bogaty,...
~Zespół Szkół Ogólnokształcących
-

dodano: 19 czerwca 2014

Wycieczka szkolna do Paryża wątek zamknięty Wycieczka przygotowana była profesjonalnie, obsługa pilotki bez zarzutu,...
~Opiekun grupy
1

dodano: 14 czerwca 2014

Polecam serdecznie wątek zamknięty Korzystałam z usług biura Unitur kilka razy wyjeżdżając na wycieczki szkolne...
~Anna B.
-

Wycieczka szkolna do Warszawy wątek zamknięty Wycieczka zorganizowana przez Biuro Turystyki UNITUR została przygotowana...
~Małgorzata Gregorkiewicz
-

Wycieczka Półwysep Helski i Pobrzeże Kaszubskie wątek zamknięty Wycieczka bardzo dobrze zorganizowana , świetny kontakt z biurem , pensjonat...
~Ania
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry