Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
rewelacja :) wątek zamknięty dzisiaj po raz pierwszy odwiedzilam Alterntive Club i jestem bardzo bardzo...
~Żaneta
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 3 czerwca 2008

Joanna Wojciechowicz - opinia wątek zamknięty Zdałam tydzień temu za drugim podejściem. Za pierwszym razem zeżarł mnie...
~Joanna Wojciechowicz
-

POLECAM OSRODEK NA zABIM KRUKU Z SEBASTIANEM!!! wątek zamknięty LEPIEJ WYBRAC NIE MOGLAM. DZIEKI INSTRUKTOROWI SEBASTIANOWI Z OSRODKA NA...
~IWONA
-

Roman - opinia wątek zamknięty W trakcie wykonywania pracy cena wzrosła o 100procent.Nie uwzględnia...
~Roman
-

Monika - opinia wątek zamknięty 3 06 2008 skorzystałam z usług salonu w centrum Gdyni .Obsługa bardzo...
~Monika
-

bardzo polecam wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona z salonu pani Lucyny. naprawdę fachowe doradztwo i...
~A.P.
-

Instuktorzy wątek zamknięty Sa naprwde rewelacyjni!!!Szkoda,ze juz niedługo moje jazdy sie koncza:(
~Kasiula
-

jwwpbmb - opinia wątek zamknięty Ja w tym sklepie upolowałem dobrą i korzystną promocję, ale przekrojowo...
~jwwpbmb
-

Czysłyszałyście o zniżce dla studentek? wątek zamknięty Leczę się u Pani dr od dłuższego czasu.Pani dr dość ochoczo zabrała się za...
~dzustynka
-

Profesjonalnie wątek zamknięty Regularnie uczęszczam na zajęcia w DANCE AVENUE. Instruktorka jest...
~kursantka
-

POLECAM wątek zamknięty Miejsce w którym można zrobić wiele badań na miejscu. Profesjonalne...
~Moana
-

jest fajnie ale... wątek zamknięty wszystko było by ok gdyby nie incydent. Byłem z przyjaciółmi w niedzielę w...
~zawiedziny
-

Mój ulubiony sklep :) wątek zamknięty Świetna miła obsługa, wręcz niespotykana nigdzie w żadnym innym sklepie...
~Marcin
-

Atmosfera :) wątek zamknięty Polecam wszystkim ten wybór!!! Uczęszczam na zajęcia od początku istnienia...
~Marlen
-

Obsluga żenada wątek zamknięty Bylam tam juz 2 razy i za kazdym obsluga robila sobie kpiny z gosci! Musialam...
~Malia
-

mi się podoba wątek zamknięty Witam. Byłem kilka razy w waszej knajpie w Gdyni, chociaż częściej bywam w...
~Eraser
-

Wieś tańczy i śpiewa - to tyle na temat tego lokalu. wątek zamknięty Razem ze znajomym wybraliśmy się 22 maja i miała miejsce taka sytuacja, jak...
~Inez
-

Bardzo dobra szkoła wątek zamknięty Miło ją wspominam i dobrze przygotowała mnie studiów
~werwolfpl
-

Nie mam zastrzeżeń do przychodni - wątek zamknięty jest całkiem porządna, jak na te warunki lokalowe. Lekarze dość...
~pacjentka
-

:/ - opinia wątek zamknięty Montowałem w LS-ie alarm, powiedziałem im jaki alarm sobie życzę, powiedziano...
~:/
-

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt: