Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
? wątek zamknięty byłam u pana, ale nie wiem u którego ;) u wyższego: to paweł czy adrian???...
~jolka
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 25 lipca 2007

Jan - opinia wątek zamknięty Naprawde bardzo miła obsługa oraz fachowość pracowników zarówno w oddziale...
~Jan
-

BEZNADZIEJA wątek zamknięty BARDZO NIEMIłA OBSłUGA, KTóRA NIE ZNA SIę W OGóLE NA CZęśCIACH, KOLEJKI...
~xxx
-

Rewelacja - szybko , solidnie , tanio wątek zamknięty Sczerze polecam , miły kontak ttelefoniczny , szybka fachowa i solidna...
~Łukasz
-

Rewelacja wątek zamknięty Szczerze polecam , miły kontakt telefoniczny , szybka naprawa , ceny rewelacja
~Łukasz
-

klient indywidualny nic nie warty. wątek zamknięty Byliśmy w dziale handlowym - pierwsza obsługa była bardzo miła i fachowa -...
~niezadowolony kient
-

Spoczko;) wątek zamknięty Szkola jak dla mnie byla oki;)Skonczylam ja i troche juz tesknie:)Klimat oki...
~Talas
-

Polecam! wątek zamknięty Strzyge sie tam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Na poczatku strzygl...
~Nina
-

Zdecydowanie godni polecenia wątek zamknięty Młody, fachowy zespół, profesjonalnie myślący o biznesie i zadowoleniu...
~Rafał
-

R. cichosz - opinia wątek zamknięty Wykonanie mebli super . Montaż bardzo sprawny . Terminy zachowane, a przede...
~R. cichosz
-

Gość - opinia wątek zamknięty Jedzonko baardzo smaczne: zupa toskańska z pierożkami z nadzieniem z...
~Gość
-

SKANDAL I ŻENADA!!!!!! wątek zamknięty Gorąco ODRADZAM wizytę w tym salonie. Chamska obsługa i jawna ignorancja...
~Anna Dorocińska
-

dodano: 24 lipca 2007

Monika - opinia wątek zamknięty Świetna szkoła nauki jazdy. Polecam!
~Monika
-

Podziekowanie wątek zamknięty 2 tygodnie temu poddalam sie korekcji powiek gornych. Zabieg przeprowadzal...
~Jagoda
-

bardzo.bardzo.... wątek zamknięty tesknie bardzo za moim ukochanym delfinem, ale konic wrzesnie jestem, nie...
~Kasia z H.
1

Monika - opinia wątek zamknięty Wybieram sie na socjologie na ug. jak ktos studiuje ten kierunek to bardzo...
~Monika
-

KOMPETENTNY ZAWODOWIEC wątek zamknięty NIE MOZEMY WYJSC Z ZACHWYTU W JAKI FACHOWY I UCZCIWY SPOSOB ZOSTALYSMY...
~TERESIA
-

strega - opinia wątek zamknięty na szczęście byłam tylko szczepić szczeniaka ale.... musiałam ze zdrowym...
~strega
-

mayday - opinia wątek zamknięty Salon ogólnie wygląda bardzo żle!! Korzystałem z usłu działu męskiego i tak...
~mayday
-

Monia i Piotr - opinia wątek zamknięty Po dokonaniu rekonesansu kilku studiow tatuaży pomimo wyzszych cen usług...
~Monia i Piotr
-

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt: