Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam pzmot 1O lutego wątek zamknięty zajecia teoretyczne byly bardzo ciekawe, potem na jazdy trafilam do naprawde...
~marta
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 7 czerwca 2008

cena llaall wątek zamknięty niskie ceny ponad 2 zlote to chyba jakia kpina lloll
~klaudia
-

Asia wątek zamknięty Gorąco polecam Ośrodek Artom.Część teoretyczna troszku nudnawa,ale za to...
~Karolina F.
-

ah te zmiany!!!!!!!!!! wątek zamknięty przychodze do concordii juz od jakiegos czasu i widze ze obslua dosyć często...
~:)
-

GD PRAWKO - super nauka jazdy wątek zamknięty Gorązo polecam naukę w GDPRAWKO. Wprawdzie nie podszedłem jeszcze do egzaminu...
~Krzysiek
-

czy mogę być długo w przedszkolu wątek zamknięty to słyszymy prawie każdego ranka, wychowawczynie są świetne pani kucharka...
~mama
-

:) wątek zamknięty Teorię zdałam za pierwszym razem, a egzamin praktyczny za drugim i bardzo się...
~Gosia
-

Nie polecam wątek zamknięty Jestem rozczarowana. Fryzura. Było prosto za łopatki, miało być do prostej...
~Ula
1

dodano: 6 czerwca 2008

polecam wątek zamknięty super atmosfera, szczególnie w wieczory szantowe i celtyckie. no i ten rum na...
~jacan
-

Piątek w Alternative wątek zamknięty Wczoraj to był mój pierwszy raz w Alternative, piątkowy wieczór w rękach...
~Beatka
-

DZIEKUJE!!! wątek zamknięty Chcialabym goraco podziekowac przesympatycznej i slicznej Pani Julii z...
~Lilianna Zatorska
-

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty W przychodni bylam aby usunac zab madrosci, przyznaje stresowalam sie przed...
~nulka
-

naprawde polecam!!jestem naprawde zadowolony z leczenia w tej klinice wątek zamknięty Lecze sie w tej klinice juz od paru lat i jestem super zadowolony, lekarze sa...
~pacjent
-

Jestem zadowolona... wątek zamknięty ... jak nigdy! Dziś oddałam swoje włosy w ręce Pana Adriana i jest suuuper!...
~Ewa
-

polecam wątek zamknięty Dobre nauczanie, mila atmosfera. Jestem bardzo zadowolony z kursu.
~PB
-

poród wątek zamknięty 3 tygodnie temu przyszła na świat moja córeczka właśnie w szpitalu...
~asia
-

: ) wątek zamknięty Jako uczeń tej szkoły zachęcam do zapisywania do niej swoje dzieci. Warto : )...
~Uczeń.
-

Odp do Paula wątek zamknięty Progi do menadżerskiej i do humana wynosiły 121 punktów, nie wiem o jakich...
~bill
-

La Vita wątek zamknięty polecam!!!
~???
-

Klimat i atmosfera wątek zamknięty Miła i profesjonalna obsługa oraz niepowtarzalny klimat.
~Habakuk
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt: