Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szkoła ok. wątek zamknięty Niestety nie zgodzę się z opiniami na temat poziiomu nauczania,moje dziecko...
~mama byłej uczennicy
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 10 czerwca 2008

POLECAM wątek zamknięty Dobrzy malarze, godni polecenia, malują bardzo szybko i fachowo, dotrzymują...
~Anna
-

szybka i sprawna ekipa wątek zamknięty Szybka i profesjonalna obsługa, panowie pomagają w doborze materiału, malują...
~Magda
-

Bardzo zadowolona klientka wątek zamknięty bardzo podoba mi się zakład w Gdyni bardzo fajna obsługa no i bardzo podoba...
~klientka
-

;) wątek zamknięty Myślę że impreza rockowa jak najbardziej mogłaby się udać w tym miejscu ....
~daga
-

cena / liczebność grup = drogo wątek zamknięty Chodzę do Salsa Kings ponad półtora roku i jestem zadowolony. Grupy są...
~Gregor
-

nie . wątek zamknięty Nie zgadzam się z opiniami podemną. Nauczyciele są bardzo dobrzy tylko to też...
~uczeń .
-

Świetny salon wątek zamknięty Fachowe doradztwo,miła obsługa, ogólnie pozytywne wrażenie.Polecam gorąco.
~asiadobro
-

pomimo nieporozumienia, goraco polecam wątek zamknięty Dzisiaj robilem blokade skrzyni biegow. Pomimo iz cena za zalozenie blokady...
~bodzieks
-

JAK PRAWKO TO TYLKO W SUNAJU !!! wątek zamknięty Wykupiłam jazdy dodatkowe w Sunaju, gdyż ośrodek w którym odbyłam szkolenie...
~Teresa
1

dodano: 30 maja 2008

Dla mnie bomba!! wątek zamknięty Rewelacyjna szkoła. Jedyna do której chodziłem z przyjemnością. Zdałem za...
~Mariusz
1

dodano: 3 czerwca 2008

:-) wątek zamknięty moje dziecko uczęszcza na naukę pływania na ten basen od ponad roku ,jestem...
~asia
-

:) wątek zamknięty W salonie panuje przyjazna atmosfera .Personel zawsze uśmiechnięty ,...
~Monika
-

Racja wątek zamknięty Osoba która powiedziała wam że bez odpowiedniej liczy punktów nie macie co tu...
~Madz
-

Super! Dziekuję! wątek zamknięty Dziękuję za opiekę nad moim kotkiem. Mój kotek miał zabieg u sympatycznych,...
~Maciek
-

Bardzo się cieszymy, że jesteście z nami!!! wątek zamknięty Tak trzymać!!! Widać, że Panie doktor są doskonale przygotowane do pracy w...
~Zachwycony klient
-

Nagroda wątek zamknięty Bardzo dobrzy lekarze, dobre ceny. Wspan.ambiente; nowoczesny gabinet.
~Wolanski
-

Doskonały fachowiec wątek zamknięty Właściwie nie ma czego dodawać.
~Gal
-

nareszcie konkretny klub w Sopocie! wątek zamknięty Kiedy tylko przekroczyłem próg Tropikalnej wyspy poczułem się jak na dalekiej...
~tomek
-

Warsztat godny polecenia !!!!! wątek zamknięty Byłem tam, wszystko co trzeba było naprawili dość szybko no i zapłaciłem dość...
~Grzegorz
-

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt: