Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ODRADZAM wątek zamknięty Po ostaniej wizycie w restauracji Sphinx powiedziałam: Nigdy wiecej! Kelner...
~niezadowolonaaa
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 2 maja 2008

Wieeeelkie brawa dla właścicieli!!!! wątek zamknięty Pani Tatiano. Byłem, spróbowałem, wyszedłem z niezapomnianymi wrażeniami!...
~Gość w pomarańczowej koszulce
-

KAROLINA ( OBSŁUGA ) I MAGDA ( INSTRUKTORKA ) THE RULES !!!! wątek zamknięty Pogratulować WŁAŚCICIELOWI Klubu ; klimatu, obsługi a przede wszystkim doboru...
~DW
-

Lekarz z powołania wątek zamknięty Może to dziś śmiesznie brzmi - lekarz z powołania... Ale u dr Mielcarka...
~madzik81
-

dodano: 1 maja 2008

świetne miejsce wątek zamknięty Często umawiam się tu na lunch i "spotkania biznesowe". Nawet robiąc zakupy...
~Asta
-

Wielki plus wątek zamknięty Pizza jaką panstwo podajecie jest wiecej niż z*******a :D Nigdzie nie jadlem...
~Wasz Stały Klient :)
-

POLECAM! wątek zamknięty Od 4 lat niezmiennie ucze sie j. angielskiego w WINDSOR CENTRUM JEZYKOWYM....
~Barbara
-

POLECAM WSZYSTKIM! wątek zamknięty Moj pies to moje oczko w glowie i jego zdrowko moge powierzyc tylko Dr...
~duke
-

Małe uwagi wątek zamknięty Jestem zachwycona z nauki tańca w TSK. Jednakże tak już pojawiła się opinia -...
~Emila
1

Polecam :) wątek zamknięty Bardzo dziękuję panu Doktorowi za miłe podejście, uspokajającą manierę ;-),...
~marqotka
1

mi sie podoba wątek zamknięty Ja ogólnie lubie chodzić do leone.Obsługa zawsze jest miła i uśmiechnieta.A...
~bywalczyni
-

oddział gdynia to pomyłka wątek zamknięty Wielokrotnie kupowałem w Balcie w Gdańsku, bardzo dobra obsługa, doradzą i...
~Kazik Wichura
-

Gratulacje wątek zamknięty Serdecznie życzę w Waszym przedszkolu dużo uśmiechniętych dzieci oraz...
~kapitan w stanie spoczynku
-

Stała klientka :) wątek zamknięty W solarium u Pani Basi bywam bardzo często przynajmniej 2 -3 razy w tygodniu...
~gosia Sopot
-

Godna polecenia!! wątek zamknięty Jestem stałym klientem "Del Mar" i trudno mi uwierzyć w te opinie. Mam...
~PM
-

Zdałem za 1 razem na A i B !! :-) wątek zamknięty Szczerze polecam ! w/w szkołe. Bardzo profesjonalnie prowadzone wykłady przez...
~Marcin W.
-

końcówki wątek zamknięty totalna klapa!!poszłam podciąc tylko końcówki a wyszłam ze schodami na...
~wandzia
-

wielki zawód wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam tego miejsca.Powodów znalazłoby się conajmniej...
~Gdynianka
-

dodano: 30 kwietnia 2008

Rządzi wątek zamknięty Jeździłem w 5 różnych ośrodkach z różnymi instruktorami, ale to właśnie w...
~Stanley B.
-

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Polecam z cala odpowiedzialnoscia!!!Bardzo wysoko wykfalikowani...
~:)
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt: