Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zadowolona :) wątek zamknięty W Mixie wykupilam 2 dodatkowe godziny jazdy i trafilam na pania Alicje...To...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2008

anna - opinia wątek zamknięty Być może Pani Sokołowska traktuje kobiety w ciąży z większą starannością i...
~anna
-

dodano: 10 kwietnia 2008

dobry wybor wątek zamknięty Coreczke moja zapisalam do przedszkolaka z uwagi na pozytywne opinie o tej...
~Hanna
-

dodano: 9 kwietnia 2008

zaskoczona wątek zamknięty Zmieniam salony \"jak rekawiczki\" i 2 m-ce temu trafilam wlasnie...
~Aga
1

istota problemu wątek zamknięty w gabinecie stosujac medycyne detoksykacyjna rozwiazuje sie zrodlo problemu...
~zetka
-

Duzy plus wątek zamknięty Do gabinetu przyszlam z mocno mieszanymi odczuciami, zestresowana i nie do...
~zetka71
-

Nie polecam wątek zamknięty Tak fatalnie wykonanej usługi dopełniania akrylem jeszcze nie spotkała....
~niezadowolona
-

Dziękuję wątek zamknięty Kończę kurs w Carusku i chyba tylko od szczęścia zależeć będzie czy zdam czy...
~Asiula
-

Gorąco polecam! wątek zamknięty Szkoła cudowna. Wysoki poziom nauczania. Na początku zawsze trzeba się...
~Krejzol
-

Udało się za drugim razem! wątek zamknięty Dziś nareszcie nadszedł ten dzień, w którym mogłam usłyszeć od egzaminatora:...
~Anna Mik
-

****************POLECAM******************** wątek zamknięty Zostałem szybko obsłużony, dobrze zjadłem w miłej atmosferze i nie drogo!...
~daniel
-

POLECAM wątek zamknięty Firma p. Piotra wykonała kompleksowy remont mojego mieszkania 49 m2. Prace...
~Kazimierz
-

Rewelacja wątek zamknięty Wlasciwie wszystkei opinie odadja to co sama mysle o dr Krupskim, ale co mi...
~aga
-

na plus wątek zamknięty sklodowskbdb pomoc w formalnosciach i przy zalatwianiu kredytu mieszkanie...
~anka
-

I o co tyle krzyku:P wątek zamknięty Egzamin okazał się dla mnie przyjemnością. Polecem Elkę za profesjonalne...
~Magda
-

misia - opinia wątek zamknięty Nie byłam w lokalu, zamówiłam pizzę na telefon. Dostawa punktualna, pizza...
~misia
-

niestety tylko muzyka jest tutaj dobra wątek zamknięty Muzyka - swietna, szczeolnie gdy jest jakis zespol ktory dogrywa/dospiewuje...
~anita01
-

OK wątek zamknięty mysle, ze moge polecic!
~Anna
-

SPROSTOWANIE! wątek zamknięty Chcialbym dokonac malego sprostowania.Otoz,owszem,na terenie calego kompleksu...
~K.Zarazinski-kierownik rest.Mysl
-

Ten blądasek z gokarda jest super :))) wątek zamknięty Jedzenia naprawde smaczne, ceny idzie przełknac.Koles z gokarda (ten...
~r
-

dodano: 8 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt: