Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam Sławka! Wielki szacunek za profesjonalizm! wątek zamknięty Mogę tylko podziękować Sławkowi! Przed pierwszymi jazdami obawiałem się i...
~Radek C.
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2008

Szkoła nr 1 w 3mieście!!!!! wątek zamknięty Wydawać by się mogło niemożliwe, a jednak!!!! Zdałam prawo jazdy za 1. razem!...
~Magda
-

Tomi - opinia wątek zamknięty super salonik,super opalanie,super obsługa...:):*
~Tomi
-

obszywanie kierownicy wątek zamknięty Pelna profeska :) Bardzo solidna i sprawna robota wykonana w dobrej...
~Michał / Kia Cee'd
-

Polecam wątek zamknięty Polecam, jestem bardzom zadowolona z obsługo.
~Ona23
-

Grzesiek - opinia wątek zamknięty Polecam osrodek OSKAR wszystkim. Zdalem za pierwszym razem bez wiekszego...
~Grzesiek
-

zamowienie na telefon wątek zamknięty Czas od telefonu do restauracji do dzwonka u drzwi- 18 minut. Biorac pod...
~krysiagdy
-

Nie polecam wymagającym wątek zamknięty Chodziłam do wielu szkół językowych i ta ma najniższy poziom nauczania ze...
~Joanna
-

Nie próbowałbym wątek zamknięty Mieszkałem 3 lata w Chorwacji. Próbowałem wielu dań z bałkanów i może nazwy...
~Michał
-

SUPER Lekarz wątek zamknięty wspaniały,cierpliwy
~gdynianka
-

w 100% polecam Sławka wątek zamknięty W 100% polecam Sławka. To instruktor który w niewielkim czasie nauczył mnie...
~Heniek
-

miło wątek zamknięty naprawde świetna obsługa, bardzo pomocna, kupowaliśmy u nich komputery i...
~paula_ita
-

srednio fajnie wątek zamknięty mialam do zmiany tylko dętkę a pan rozwalil mi pzrerzutke...wprawdzie potem...
~marta
-

dodano: 16 kwietnia 2008

POLECAM POLECAM POLECAM wątek zamknięty Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem!!! Świadczy to o rewelacyjnych...
~Aga S
-

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA wątek zamknięty MOIM ZDANIEM PANI DOKTOR JEST SUPER MA SWIETNE PODEJSCIE DO PACJENKI UMIE...
~JULIJANKA
-

BDM zmienia nazwę! wątek zamknięty Teraz firma BDM firmuje się nazwą MWS, czyli MIeszkania W Straszynie! Uwaga...
~lokator
-

Do tej pory stały klient... wątek zamknięty ..bo więcej się tam nie zamierzam pojawić - zamówiłem zupę pomidorową, po...
~pw
-

vv - opinia wątek zamknięty co tu duzo mowic-z****iscie/najlepsi
~vv
-

Najlepsi w mieście poprostu...... wątek zamknięty Spot reklamowy jak najbardziej trafiony...Juz od 2 tygodni śmigam po...
~Asia Meller
-

Ocena części teoretycznej!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Polecam Elke i rewelacyjny sposób przekazu teorii :)) Wykład ze znaków...
~Mucha
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt: