Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
?? wątek zamknięty Ogólnie rzecz biorąc z zewnatrz wydaje sie być bardzo miłym miejscem do...
~Ewa
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2008

uczeń klasy 1 - opinia wątek zamknięty moja opinia jest zgodna z tym jak oceniłem
~uczeń klasy 1
-

super wątek zamknięty p.ewa naprawde super uczy i nie wiem co niektorzy do niej maja ale chyba...
~wielbicielka
-

Lekarze świetni! Ale rejestracja ogólne do niczego. wątek zamknięty Lekarze świetni, Pani Doktor Serkies najlepsza z możliwych! Nie znam lepszego...
~VAMPirica
-

Super wątek zamknięty Właśnie wróciłam z solarium i muszę powiedzieć, że miejsce mnie wręcz...
~Nowa klientka :)
-

W pelni usatysfakcjonowana :) wątek zamknięty Kazdy ma wlasny odbior Doktora i jakosci Jego porad/leczenia. Osobiscie jak...
~Marzena
-

Zadowolony wątek zamknięty Trafiłem z psiakiem w bardzo złym stanie. Biedak czymś tak się zatruł, że...
~Zadowolony właściciel.
-

warto się wybrać wątek zamknięty Ceny przystępne ale klimacik bardzo fajny:) Warto wpaść tam ze swoją sympatią
~baba
-

dziękuję wątek zamknięty 2 letnie leczenie przynioslo skutek w postaci malej Zosi(trafnie postawiona...
~jagoda
-

restauracja zasługuje na 5 gwiazdek!!! wątek zamknięty Można rozwodzić się co jak itd ale w skrócie:Profesjonalizm pod każdym...
~maliniakmali
-

SUPER !!! SUPER !!! POLECEM WSZYSTKIM !!! wątek zamknięty Rewelacyjne podejście instruktora do kursanta, jazdy odbywają się w miłej i...
~Mirka
-

Marcin - opinia wątek zamknięty chyba najlepsza lecznica w trójmieście, takiego podejścia do zwierząt nigdzie...
~Marcin
-

a ja polecam wątek zamknięty Jestem na drugim roku studiów.Poziom nauczania jest napradwę bardzo wysoki....
~kicia
-

BARDZO POLECAM! wątek zamknięty Witam wszystkich bardzo gorąco! Z tego miejsca, z pełną odpowiedzialnością,...
~Filipek
-

Marlena - opinia wątek zamknięty Dzięki doktorowi mam ślicznego synka :) uratował dzidzię, w 3 miesiącu...
~Marlena
-

Można wybornie się najeść na światowym poziomie wątek zamknięty Pozwolę Sobie na kilka słów o powyższej reustauracji, w dniu wczorajszym z...
~Grzegorz Szymanek
-

Wielkie Dzięki dla Pana Stasia z AS-a wątek zamknięty Tak wiem, należałoby poczekać do końca kursu, zdać egz. państwowy i dopiero...
~kursantka z kwietnia
-

tak powinna wyglądać każda poradnia wątek zamknięty Fantastyczni lekarze i pielęgniarki o wielkim sercu zwłaszcza dla maluchów....
~Iza
-

Iwona w kapeluszu - opinia wątek zamknięty Moja ulubiona restauracja w Gdańsku - rewelacyjne jedzenie. Nigdzie indziej...
~Iwona w kapeluszu
-

dodano: 27 kwietnia 2008

Ewa - opinia wątek zamknięty Przemiła obsługa, fachowe doradztwo. Pani Brygida ma "złote ręce". Polecam.
~Ewa
-

dodano: 27 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt: