Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Re: UWAGA!!! wątek zamknięty Ciekawe jaki to był dzień tygodnia? Zapewne sobota lub niedziela? W dni...
~becouse
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 15 marca 2008

Maruda - opinia wątek zamknięty Co prawda egzamin zdałam już jakiś czas temu, ale nie miałam jeszcze okazji...
~Maruda
-

dodano: 14 marca 2008

Polecam -naprawdę warto tu się zapisać wątek zamknięty Zdałam !!!:).Cóż może nie za pierwszym razem ale trzecie podejście...
~Alicja
1

dodano: 10 marca 2008

polecam wątek zamknięty bardzo miło -pelen profesjonalizm .Paznokcie rewelacyjne !!!!! i solar taż
~kasik
-

POLECAM wątek zamknięty GORACO POLOECAM SERWIS PLICHTY, SZYBKI SERWIS I BARDZO DOBRA FACHOWA OBSLUGA...
~Sylwia
-

Obydwie kategorie za 1 razem.... wątek zamknięty czy trzeba cos jeszcze dodac? Wynik chyba mowi sam za siebie! Super...
~Sebastian
-

Mam wątpliwości co do fachowości personelu wątek zamknięty Weszłam na Państwa stronę w poszukiwaniu nowego salonu Spa, który skusiłby...
~Aga
-

poród wątek zamknięty Witam! Rodziłam w szpitalu Wojewódzkim w zeszłym roku, słyszałam parę...
~Ila
-

Firma zdecydowanie profesjonalna wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa. Dach wykonany szybko, solidnie i w miarę tanio....
~Beata
-

jestem klientką od ok. 3 lat wątek zamknięty i mogę stwierdzić że niestety połączenie internetowe oferowane przez Limes to...
~Karolina
-

Carusek jest wielki... wątek zamknięty ...jest wielki. Często jeżdżąc po mieście można napotkać elke z Caruska....
~dombek
-

DZIEKUJE ZA WSZYSTKO :) wątek zamknięty Chciałam złożyć serdeczne podziękowania ekipie Elka School w Gdańsku....
~Ewelina Sz.
-

Najlepsza szkola - profesjonalna szkola wątek zamknięty Elka school to rewelacyjna szkola. Idac na kurs szukalam szkoly ktora po...
~50 za kołkiem :)
-

Serwis porażka !!! wątek zamknięty Niestety ale ostatnio zmieniła sie obsługa w serwisie, prawdopodobnie...
~xyz
-

EWA - opinia wątek zamknięty Bardzo miła atosfera, SUPER miła obsługa- a jeśli chodzi o solarium to zaletą...
~EWA
-

grzegorz - opinia wątek zamknięty p.Tatiana jest rewelacyjna,bez niej knajpa była by bez klimatu iuroku.
~grzegorz
-

StS - opinia wątek zamknięty mrok w puszcze... uwielbiam ten pub ^^
~StS
-

Magda - opinia wątek zamknięty ojj wstyd powiedziec za ktorym razem i po jakim czasie zrobilam prawo jzdy...
~Magda
1

dodano: 13 marca 2008

Klasa to klasa wątek zamknięty Jedzenie pyszne, obsługa przemiła i nienarzucająca się, dania pięknie podane,...
~Bea
-

Opinia wątek zamknięty Świetna kuchnia w przyjemnej atmosferze! WARTO skorzystać!!!
~Jarek
-

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt: