Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
różne kursy i nie tylko Czy ktoś może polecić jakąś szkołe licencjacką z wydziałem architektura...
maja11
-

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 20 września 2006

kurs prawo jazdy Czy ktoś może polecić gdzie najlepiej zrobić kurs prawojazdy w Trójmieście?...
maja11
-

dodano: 20 września 2006

język niderlandzki witam zalogowałam się na forum, żeby spytać Was o mozliwość nauki...
bela
2

dodano: 8 września 2006

Szukam osoby chcącej uczyc sie j.włoskiego Szukam osoby lub dwóch do pary chcacej uczyc sie jezyka włoskiego od podstaw...
~Ola84
-

dodano: 8 września 2006

Taniec szukam szkoly badz instruktora ktory ma zamiar zalozyc grupe taneczna. cos w...
~JustAfterJuice
1

dodano: 3 września 2006

FCE w rok? Da radę przygotować się do FCE przez dwa semestry zaczynając z poziomu...
~szyder
1

dodano: 22 sierpnia 2006

Angielski Angielski-nauka, konwersacje, korepetycje, przygotowanie do wyjazdów i...
~MM
3

dodano: 28 lipca 2006

ATENEUM-prosze o opinie wątek zamknięty prosze o opinie na temat tej szkoly,prosze pizcie wystko.dobre i zle rzeczy...
dziób
4

dodano: 9 sierpnia 2006

niemicki, polski dla dzieci :-) Czesc Wam, na moje poprzednie ogloszenie nikt do tej pory nie odpowiedzial,...
~Kunegunda
-

dodano: 31 sierpnia 2006

NOWE ZNAJOMOSCI Czesc, na poczatku pazdziernika przyjade do Gdanska i pozostane tam przez...
Kunegunda
-

dodano: 29 sierpnia 2006

??? witam!!!w tym roku zaczynam zaoczne studia na WSTiH. chciałabym wiedzieć jak...
~martusia1985
-

dodano: 17 sierpnia 2006

nauka gry na gitarze Gdańsk, Sopot Lekcji gry na gitarze, udzieli uczestnik wielu warsztatów gitarowych (np...
uhuru
1

dodano: 26 czerwca 2006

egzamin IELTS Witam, czy ktoś z Was zdawał już egzamin IELTS i mógłby mi poradzić jakiś...
~monia007
-

dodano: 10 sierpnia 2006

Język angielski dla dzieci! Oto ogłoszenie od mojej żony. Zapraszam! Nauczycielka angielskiego...
Thorgal
-

dodano: 10 sierpnia 2006

Francuski korepetycje Francuski, nauka, korepetycje, tłumaczenia, filolog romanista, Trójmiasto,...
kamkam
-

ostatnia odp. 20 lat temu

dodano: 18 lipca 2006

Jakie uczelnie z ekologią bądź biologią?? Witam serdecznie! Mam pytanie, moja siostra jest zainteresowana...
~Diplomats
2

dodano: 3 lipca 2006

logistyka Logistyka w szkole policealnej, którą szkołę w Trójmieście możecie polecić?
~fylgjur
1

dodano: 28 czerwca 2006

pomocy Jesł ktoś słyszał cokolwiek o dziewczynie podglądanei, obserwowanej i...
~aaaaaaaaaa
-

dodano: 22 czerwca 2006

Zadania z Rachunka ZADANIA z rachunku prawdopodobieństwa. Może ktoś to rozumie, może jakieś...
~Mironn
-

dodano: 20 czerwca 2006

egzamin z ekologii Hej, czy możecie mi coś napisać na temat egzaminów z ekologii na pierwszym...
~Mariola
1

dodano: 11 czerwca 2006

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt: