Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jestem zadowolony wątek zamknięty Szkoła jest bardzo przyjazna dzieciom i rodzicom. Prowadzona w przemyślany i...
~Danziger
-

ostatnia odp. 19 lat temu

dodano: 27 lutego 2007

Dzięki chłopaki za serce i cierpliwość! wątek zamknięty Cierpliwi ale wymagający, weseli ale kompetentni, pomysłowi ale nie nudni,...
~Mała Mi
-

tzreba ich poznać wątek zamknięty Fachowcy wywodzący się z Autoradu gdzie jeżdziłem od lat . Będę do nich...
~Andrzej
-

SSSSUUUUPPPPPEEERRRR!!!!!! wątek zamknięty Osobiscie uważam, ze zajęcia zarówno z Nauki Pływania jak i z Aqua Fitness...
~mati
-

super klimat wątek zamknięty brak presji i wyscigu szczurow jesli sie chce mozna sie wiele nauczyc :)...
~nacpa
-

Alicja - opinia wątek zamknięty Od kilku tygodni w każdą niedzielę spotykamy się calą rodziną w Malinowym...
~Alicja
-

Artusek - EuroCompact :) jazdy dodatkowe w pigułce :D wątek zamknięty Kolejna zadowolona kursantka dopisuje się do listy. Uhahana po uszy z uwagi...
~Iza
-

reklamacja wątek zamknięty Polecam jak najbardziej.Szyba została zamontowana fachowo.Ale niestety z...
~Marcin Nowakowski
-

warte polecenia wątek zamknięty Byłem i montowałem.Szybka miła i profesjonalna obsługa.Może ceny nie są za...
~Andrzej
-

Świetny lekarz wątek zamknięty Wizyty są miłe, lekarz pamięta swoje pacjentki, dokładnie tłumaczy i...
~Magda
-

Nigdy więcej Tomografii Komputerowej w Swissmedzie!!!!!! wątek zamknięty Byłam na Tomografii Komputerowej w Swissmedzie, skierowanie dostałam od...
~Ola
-

Tragedia wątek zamknięty Jakoś internetu tragiczna transfer wolny lub wcale go niema. (szczególnie w...
~adik
-

Kasia - opinia wątek zamknięty Naprawdę najlepsza pizza jaką jadłam, wszystkim polecam
~Kasia
-

szkoda, że już dawno temu zlikwidowane... wątek zamknięty ...posyłałam tam swoje dziecko kilka lat temu i nie wyobrażam sobie lepszej...
~Kasia
-

PELEN WYPAS... wątek zamknięty bardzo przyjemna atmosfera i wspanialy efekt opalania, polecam.kiedy jestem...
~malolat
-

jest dobrze!!! wątek zamknięty Bywałem juz w kilkunastu siłowniach więc mam porównanie- mówie wam tu jest...
~michał
-

super siłownia wątek zamknięty Polecam wszystkim bardzo serdecznie siłownię Forfit!! To co mnie tam...
~Sylwia
-

Polecam bardzo dobra szkola wątek zamknięty Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, jazdy bez stresu ,super placyk ,taki...
~Julita
-

Profesjonalna i rzetelna wątek zamknięty W ciągu ostatnich 3 lat przeprowadziłam przez biuro dwie transakcje....
~Alicja K.
-

POLECAM!!! wątek zamknięty Trafiłam do OSK JANKAR za namową kuzynki, która już tam uczęszczała na...
~Aśka
-

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt: