Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gdzie szukać kursu tanca? Witam serdecznie:) czy ktoś mógłby mi polecić jakiś kurs tańca? Chciałabym...
~Justyśka
5

ostatnia odp. 20 lat temu

dodano: 30 grudnia 2005

ITM, czy ktoś poleca? czesc,zastanawiam sie nad kursem w ITM, tworzenie stron www, ktos moze z tego...
torque
-

dodano: 5 stycznia 2006

LEKCJE GRY NA GITARZE UCZĘ GRY NA GITARZE AKUSTYCZNEJ. LEKCJE WYŁĄCZNIE U MNIE W DOMU (SŁABO U MNIE...
~desayuno
-

dodano: 29 grudnia 2005

Gitara- 14 zł za 60min Nauka gry na gitarze akustycznej, elektrycznej. Mieszkam w Gdyni-obłuże ale...
~Jimmy
4

dodano: 16 czerwca 2005

Procedury i Funkcje czy ktoś umiałby mi to rozpisać w prosty i logiczny sposób 1. Podaj wartości...
~marcin1
-

dodano: 15 grudnia 2005

wolontariat w Afryce!!! WOLONTARIAT W AFRYCE! Jesli lubisz podrozowac, pomagac innym lub chcesz...
~agatamar.
2

dodano: 11 listopada 2005

Pascal zadanie z Tablicami Cześć!!! Czy mógłby mi ktoś w tym pomóc??? Zadanie 1. Napisac program, ktory...
~maue
9

dodano: 30 listopada 2005

Korepetycje- j. włoski Udzielam korepetycji z j. włoskiego. Chętnych proszę o kontakt mailowy...
~Magda-k
-

dodano: 1 grudnia 2005

Gitara - lekcje Udzielę lekcji na gitarce. Gram z 6 lat. Mieszkam w Oliwie. Namiary: 604 473...
~Mateusz
-

dodano: 1 grudnia 2005

Angielski - poszukuję, kogoś kto mi przypomni troszkę a nauczy jeszcze więcej :) Poszukuję korepetytora z języka angielskiego najlepiej z Moreny, najlepiej...
~TajemnyP
-

dodano: 30 listopada 2005

Kurs tańca - nauka tańca Jeżeli pragniesz zaskoczyć swojego partnera lub partnerkę znajomością tańca,...
~Agnieszka&Tomasz
-

dodano: 29 listopada 2005

Gdynia Punkt Opieki dla dziecka 2-5lat witam, mam pytanie o potrzebe stworzenia w Gdyni Śródmieściu właśnie takiego...
~do_ba
-

dodano: 28 listopada 2005

gitara!!!!!!! chciałabym nauczyć się grać na gitarze klasycznej, ale nie wiem jak i gdzie?...
~marta86
1

dodano: 9 listopada 2005

SPRZEDAM RÓŻNE KSIĄŻKI - mój spis ----SPRZEDAM KSIĄŻKI-----...
~aga00
-

dodano: 23 listopada 2005

Case Study firmy Accenture Witam serdecznie Jestem Ambasadorem firmy Accenture. Chciałabym zaprosić...
~klaudiakocmiel
-

dodano: 21 listopada 2005

kurs masażu Szukam w miarę profesjonalnego kursu masażu w trójmieście.Może ktoś może mi...
~yagahatka
-

dodano: 18 listopada 2005

Czy ktoś mi to wyjaśni - proszę zadanie 1. Ile razy zostanie wykonana instrukcja dla k i jakie wypisze...
~elrm
-

nauka gry na keybordzie udzielam lekcji gry na keyboardzie (mgr) k.papaja@interia.pl gg:8596307
k.papaja
-

Zadania w pascalu Zadanie 1. Jaka jest wartość zmiennej x po wykonaniu następującego ciągu...
~novik5
-

dodano: 15 listopada 2005

angielski za niemiecki Witam, szukam osób, które udzielą mi korepetycji z niemieckiego lub...
Gosia Sobczak - Zamorska
-

dodano: 14 listopada 2005

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt: