Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dr Sakowicz - Tomczak z Gdyni Chodzę do dr Grażyny Sakowicz - Tomczak 15 lat i potwierdzam jej ogromną...
~anonim
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 19 grudnia 2021

Parking samochodowy Witam serdecznie, czy jest inna opcja na pozostawienie samochodu niż za 168zł...
~anonim
8

dodano: 13 czerwca 2021

szkoła Kiedy otwieraja sale gimnastycja ?
~GG
5

dodano: 28 października 2021

Problem z wentylacją w bloku Czy ktoś ma problem z wentylacją? U mnie w domu jak tylko zamknę okna a przy...
~anonim
3

dodano: 9 grudnia 2021

Systemy alarmowe i systemy monitoringu wizyjnego cctv full hd Montaż systemów alarmowych i monitoringu wizyjnego. kontakt: tel....
~systemy zabezpieczeń
-

dodano: 15 grudnia 2021

Podłączenie go gazu Witam, wynajmuję lokal pod gastronomie i muszę jak najszybciej podłączyć gaz...
~Beata
1

dodano: 5 grudnia 2021

Świeta Idą śwęta i przyszło mi na wspomnienia jak kiedyś mieliśmy wspaniałego...
~Ola
1

dodano: 22 grudnia 2019

Odradzam tego delopera!!!!! Na budowie opóźnienia, oddają mieszkania i nadal wszędzie syf, każdy miga się...
~Ania
-

dodano: 13 grudnia 2021

Problemy z gazem i ciepłą wodą Długie Ogrody 2 Czy ktoś orientuje się kiedy wreszcie podłączą gaz przy Długich Ogrodach? Od...
~anonim
-

dodano: 12 grudnia 2021

Sobieszewo 2022 Czy ktoś jedzie do Almy w Sobieszewie od 31maja 2022. Może znalazł by się...
~Grażyna
-

dodano: 11 grudnia 2021

Alma Czy ktoś z Wyszkowa lub Warszawy bédxie jechał do Almy w Sobieszewo od 30...
~Grażyna
1

dodano: 11 grudnia 2021

Wynajmę lokal w Domu Towarowym Chylonia Witam, mam do wynajęcia 2 lokale w Domu Towarowym Chylonia - 10m2 oraz 24m2....
~Kacper
-

dodano: 10 grudnia 2021

Siatkówka późną porą - poniedziałki Szukamy chętnych do gry w poniedziałki o 22:00 do 23:59 :) Mamy już 7 osób....
PilkaNaHali
2

dodano: 17 grudnia 2020

Co się buduje na Ptasiej? Niedawno na łące koło Ptasiej ogrodzono sporo tereny, zrobiono tam drogę...
~ewa.
9

dodano: 18 października 2021

Parkingi w Garnizonie Firma EuroPark zarządza płatnymi parkingami na terenie Garnizonu i wlepia...
~Marek
4

dodano: 2 czerwca 2017

Komfortowe buty Cześć :) Szukam dobrych butów, które dopasują się do stopy. Znalazłam buty...
~anna_89
1

dodano: 28 września 2021

piesek się komuś zgubił? na mrozie biegał biały nieduży piesek. Żywy, bystry, przypomina Reksia z...
~przygarniacz psów
2

dodano: 8 grudnia 2021

nie polecam zapłaciłem za konsultację online wyników ciśnienia przez kardiologa, a...
~niezadowolony pacjent
1

dodano: 7 grudnia 2021

sm chełm - nadal pozamykane drzwi Czy w SM Chełm umarł ktoś na Covid 19, bo pozamykali drzwi rok temu i tkwią w...
~członek
3

dodano: 14 października 2021

Gdzie zrobic najlepiej badanie Rezonansem Magnetycznym glowy ? Gdzie w Gdansku najlepiej jest zrobic badanie Rezonansem Magnetycznym glowy ?...
~Klara
9

dodano: 11 listopada 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry