Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nowa michalowskiego wreszcie po 50 latach,,,nowa nawierzchnia,,tylko- rondo koncowe,, nie...
~wili
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 3 października 2021

Oliwa Central Osiedle domów jednorodzinnych powstaje w części dzielnicy Oliwa, gdzie...
trojmiasto.pl
1

dodano: 15 czerwca 2021

Australijska24 ....26 czy ktos wie jakie beda tam czynsze?wogole czy to dobry pomysł tam...
~magda
-

dodano: 13 listopada 2021

Biotura Biotura powstaje w jednej z najszybciej rozwijających się części Gdańska....
trojmiasto.pl
14

dodano: 27 października 2020

Zatoki Witam , miałam robiony renozans magnetyczny głowy i wyszło że mam ;w zachyłku...
~Ewelina
-

dodano: 13 listopada 2021

Nasadzenia nowych drzew Dużo mówi się o ochronie przyrody , zapylaniu dzielnicy przez port gdański...
~Andrzej
-

dodano: 12 listopada 2021

Netto Czy ktoś wie i której jest otwarcie tego netto na opolskiej?
~Magdalena
-

dodano: 12 listopada 2021

jaki odkurzacz dobrze zbiera piasek wątek zamknięty Mam psa z długą sierścią i sporo piasku w domu ,szukam odkurzacza ,może ktoś...
~alma
-

dodano: 11 listopada 2021

Nowa inwestycja 3city estate - Jaśminowy Stok II Szanowni Sąsiedzi, Zaciekawiła mnie ostatnio przyczepka z informacją o...
~Jan
12

dodano: 25 lutego 2021

Zatoki Bogatobiałkowe torbiele retencyjne zatoki klinowej co to oznacza ???
~Ewelina
-

dodano: 10 listopada 2021

wirtualna inwestycja Kupiłam inwestycje w budynku budowanym w etapie III budynki KLM . Wszystkie...
~lew
-

dodano: 10 listopada 2021

Sklepik przy Goplanskiej... Związany z Kiełpinem już od przeszło 30 lat Sklepik Państwa Urszuli i...
~Kiełpinianin.
1

dodano: 30 października 2021

Szukam dywanu do salonu Salon około 30m2. Urządzony w stylu nowoczesnym. Szukam czegoś oryginalnego....
~Kinga
-

dodano: 9 listopada 2021

nowe mieszkania spółdzielcze Czy ktoś wie czy spółdzielnia mieszkaniowa na Chełmie planuje nowe bloki lub...
~Zdzisław
4

dodano: 13 czerwca 2021

Kupno mieszkania - pytanie Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania, blok wspólnoty lwsm Wrzeszcz....
~Dodi
2

dodano: 19 kwietnia 2018

Blondynka około 45-50lat, włosy do pasa Dzień Dobry, spacerując dzisiaj rano z psem na ulicy Dąbrowszczaków minęła...
~Anna
1

dodano: 7 listopada 2021

Wulkanizacja Hej! Którą wulkanizację polecacie na Morenie? Jakie są mniej więcej ceny za...
~gdanski
1

dodano: 3 listopada 2021

turnus od 24.11.2021 Witam serdecznie, do zobaczenia w Ośrodku ALMA. Wszystko zależny tylko od...
~kuracjuszka
1

Kupię działkę budowlanom Kielpono Górne Poszkuje dzialke budowlanej w Kielpono Górne . Proszę o kontakt pod nr tel :...
~Rafal
-

ławka Witam- ponawiam dyskusję o uznaniu potrzeby ławki plażowej na terenie...
~Jan Koźmiński
-

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry