Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zajęcia sportowe dla dzieci od 4-go roku życia Super multisportowe zajęcia dla maluchów w Mojej Akademii Sportu. Pierwszy...
~Monika
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 września 2021

cena 2 etap Czy ktoś z państwa orientował się może już o cene 2 etapu w budynku...
~P.
4

dodano: 2 maja 2021

Nie polecamy! Terminy z ich strony to iluzja. Brak kontaktu.
~anonim
1

dodano: 18 maja 2021

Cis Pobliskie tereny zielone i znajdujący się na terenie Trójmiejskiego Parku...
trojmiasto.pl
20

dodano: 21 stycznia 2019

Piękne ale... Hałas potworny od rana nie da się tam póki co mieszkać więc chcącym tam...
~luky gd
-

dodano: 8 września 2021

Szkola STO we Wrzeszczu Witam, czy sa tu moze mamy dzieci z tej wlasnie szkoły? Zalezy mi na świezych...
~Ania
1

dodano: 5 sierpnia 2020

Stal nierdzewna, jaka firma? Ostatnio szukałam firmy, która oferuje cięcie stali, podobno firma Nova...
~moderamonia
1

dodano: 27 lipca 2021

PILNE !!! Bardzo prosze o informacje !!! Bardzo prosze o polecenie mi dobrego endokrynologa przyjmujacego prywatnie w...
~anonim
8

dodano: 25 sierpnia 2021

Poszukuję Niani Gdynia Obłuże Dzień dobry :) poszukuję Niani do 1.5 rocznego chłopca. Praca w pon i pt 3 h....
~Marta
-

Walne zebranie Powraca znów sprawa likwidacji ryneczku. Uważam, że coroczne wpychanie z...
~ass
11

dodano: 30 sierpnia 2021

pediatra Ewa Karwacka czy Iwaszko - Fierek (Gościnna)? pomocy... dziewczyny-liczę na waszą pomoc...muszę wybrać pediatrę - nie ukrywam, że...
~justi
13

dodano: 26 września 2009

Badminton Cześć, jest ktoś chętny do grania wieczorami w badmintona na boisku przy ul....
~anonim
-

Działka ROD Cześć, poszukuję informacji o działkach ROD na sprzedaż/dzierżawie, najlepiej...
~Kasia
2

dodano: 7 lipca 2021

Bernadowska 3 - remont elewacji Dzień dobry, Budynki z inwestycji Bernadowska 3 starzeją się bardzo brzydko....
~Paweł
-

dodano: 3 września 2021

Viva Ulica Junony, przy której powstanie budynek Viva, łączy ze sobą dwa główne...
trojmiasto.pl
1

dodano: 25 maja 2021

Niania ulica Buraczana Witam, szukam niani dla 5 letniej dziewczynki w systemie dorywczym ale...
~Maria
-

dodano: 2 września 2021

Osiedle Jabłoniowe - opinie i oceny Inwestycja firmy Inpro powstanie przy ul. Jabłoniowej, niedaleko Trasy W-Z....
trojmiasto.pl
25

dodano: 14 grudnia 2010

Partnerka do nauki tańca Swing Szukam partnerki do nauki tańca swing w Gdańsku. Musisz mieć wolne...
zyqzak
1

dodano: 29 sierpnia 2021

Wymiana opon/wulkanizacja - gdzie w Gdańsku Letniewie? Witam Poleci Ktoś dobrą wulkanizację z Gdańska Letniewa gdzie wymienią mi...
~Mariusz
11

dodano: 23 listopada 2015

Ogranicznik parkingowy ps ca Witam, uważam, że na ulicy Sobieskiego powinny pojawić się ograniczniki...
~jacek
-

dodano: 31 sierpnia 2021

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry