Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jeśli chcesz się tu wprowadzić, przeczytaj! Jedna z gorszych dzielnic Gdańska, nie przychylna dla "nowych". Wszyscy się...
~Już nie długo nie mieszkaniec pr
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 28 czerwca 2021

Pokoje Czy jest opcja pokoju jednoosobowego?
~Monika
-

dodano: 6 sierpnia 2021

Skradziono rower - Gdańsk Wrzeszcz Dziś w nocy na ul Manifestu Połanieckiego skradziono rower trekkingowy mojej...
~Gość
1

dodano: 6 sierpnia 2021

Prośba o opinie posiadaczy światłowodu od Orange Witam, planuję podłączyć światłowód od orange, prawdopodobnie 300mbit. Jednak...
~Siwy
37

dodano: 3 października 2017

Poszukiwane osoby przewlekle chore Hejka! Jestem studentką 5 roku psychologii i chciałabym Was zaprosić do...
~Magdalena Twardowska
-

dodano: 5 sierpnia 2021

Bardzo prosze o informacje !!! Sprawa jest PILNA !!! Bardzo prosze o polecenie mi dobrego endokrynologa w Gdansku . Byloby super...
~Joanna9
-

dodano: 5 sierpnia 2021

Nowa inwestycja na Radiostacji Na tyłach kościoła obok Konwaliowej, rozstawiono baraki biurowców...
~yarow
9

dodano: 3 stycznia 2021

Mieszkanie Galeriowe Dziewczyny, mam możliwość zamieszkania w mieszkaniu galeriowym, tzn takim do...
~Rybka
8

dodano: 5 stycznia 2019

Legginsy damskie Szukałam dziś przez cały dzień legginsów i dopiero teraz znalazłam sklep...
~Fanka legginsów
2

dodano: 20 marca 2020

Turnus od 13.09.2021 Czy ktoś jedzie z Warszawy
~Dorota
-

dodano: 2 sierpnia 2021

Turnus 13 września 2021 Czy ktoś jedzie z Warszawy na turnus od 13 września
~Dorota
-

dodano: 2 sierpnia 2021

Konsultant Ślubny - proszę o opinie wątek zamknięty Witam, Czy ktoś z Państwa korzystał z usług następujących konsultantów? Event...
~Joanna
19

dodano: 1 sierpnia 2017

Dziwne utrudnienia dla małej gastronomii - dolny Sopot Witajcie. Jestem mieszkańcem Sopotu, w weekend wybraliśmy się z żoną na...
~Paweł
1

dodano: 19 lipca 2021

PILNE !!! Bardzo prosze o pomoc ! Szukam w Gdansku prywatnej kliniki okulistycznej , ktora przeprowadza zabiegi...
~Joanna
5

dodano: 26 lipca 2021

Wonda Chlorogenny - srodek wyszczuplajacy - https://kshop5.pro/HNkFLf/
~Evelynhip
-

dodano: 1 sierpnia 2021

Uważajcie na City House! Ostrzegam wszystkich zainteresowanych kupnem nieruchomości od tego...
~Goo
1

dodano: 16 lipca 2021

Alma Sobieszewo Witam. Mam turnus od 13 września. Jestem z Siedlec. Czy ktoś się wybiera w...
~Ania
1

dodano: 7 lipca 2021

Drzwi do mieszkania, które najlepsze? Firma Veyna oferuje wyjątkowe ceny, drzwi wewnętrznych i zewnętrznych. W...
moderamonia
-

dodano: 30 lipca 2021

Panele drzwiowe cena Szukasz drzwi do swojego mieszkania? Skorzystaj z oferty firmy Veyna. Szybko...
moderamonia
-

Zewnętrzne drzwi, jakie najlepsze? Czy ktoś korzystał z oferty firmy Veyna? Słyszałam bardzo dobre opinie,...
moderamonia
-

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry