Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie zamawiać firmy Marlux!!!!! wątek zamknięty to prawda -napisałam błędną nazwę firmy prawidłowo brzmi-Firma Marlux -są...
~niezadowolona klijentka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 marca 2010

firma -marluks nie zamawiać niesolidni!!!!!!!! wątek zamknięty ja też od roku dzwonie i nie odbierają telefonu mimo naprawy jednego okna...
~niezadowolony
-

Szukamy opiekunki dla połrocznego chłopca - Osowa Szukam niani dla pogodnego, żywego chłopca od około połowy kwietnia. Synek...
Paluina
5

sprzedam kołderkę 135x100 i parasolkę do wózka wątek zamknięty Kołderka biała, antyalergiczna, używana tylko dwie noce wiec jest jak nowa....
estragonka
7

dodano: 21 marca 2010

Sprzedam X Landera XA wątek zamknięty Przymierzam się do sprzedaży X Landera XA na wiosnę. Gondola + spacerowy,...
Ewela25*
72

dodano: 3 stycznia 2010

zestaw na wiosnę dla chłopca rozm. 3-6 Sprzedam śliczny zestaw na wiosnę dla chłopca rozm. 3-6 m-cy, ale spokojnie...
~joaśka
4

dodano: 17 marca 2010

czapeczki+ skarpetki 15 zł Sprzedam 4 śliczne czapeczki dla nowo narodzonego dziecka. Czapeczki są...
~joaśka
3

dodano: 27 stycznia 2010

KOSEDA-CHYLONIA wątek zamknięty Znalazlam watek z zeszlego roku o nich ale pewnie sie pozmienialy fryzjerki:0...
tripgirl
9

dodano: 19 sierpnia 2008

dr Piotr Jawoski ortopeda macie doświadczenie, znacie tego lekarza? wybieram się z 3-latkiem do niego,...
~wmp
-

GUMKA DO GACI W KOLORZE ECRJU wątek zamknięty Bezy wiedzą co to "suwaczek", jak zrobić prezenciki dla gości, mają tysiące...
janko muzykant
13

dodano: 22 marca 2010

Wiosna w szafach Heejo Koleżanki i Koledzy(?) Ciuszki dla dziewczynki i chłopca 56-68cm,...
bigbeat
-

SPRZEDAM DLA CHŁOPCA DO ROZMIARU 98 CM wątek zamknięty Sprzedam ciuszki po synku, rozmiary od najmniejszych do 98 cm - zdjęcia wyślę...
beata_gdansk
13

poszukuje dobrego protetyka/stomatologa najlepiej w Gdyni-sprawdzonego i godnego zaufania:)
nancy69
-

szukam korepetytora z Angielskiego Potrzebuję korepetycji z Angielskiego, nauka podstaw gramatyki, pisma...
Asiulka888
-

monotonnie... wątek zamknięty Uczeszczam na zajecia w brzeznie juz ponad miesiac i ogolnie nie jest tak...
~XXX
1

dodano: 7 stycznia 2009

Partner do tańca towarzyskiego 32-42 lata poszukiwany wątek zamknięty Partner do tańca towarzyskiego 32-42 lata poszukiwany, uśmiechnięty, ambitny...
~Anna
5

dodano: 4 czerwca 2009

Sufit podwieszany Szukam kogoś, kto zrobi u mnie w mieszkaniu sufit podwieszany (pow mieszkania...
~Piotr
5

dodano: 16 marca 2010

rynek na Przymorzu-opłaty czy ktoś się orientuje jaka jest opłata dla sprzedajacego na zielonym...
Vanuatu
3

czy ktoras z was byla na rozmowie w sprawie pracy do rossmanna? jak wyzej jutro mam isc i troche sie boje bo to moja druga rozmowa w sprawie...
paulina123
2

Poduszka do karmienia Zamienię poduszkę do karmienia rogal żółta na opakowanie wacików Dzidziuś...
Dejwi
1

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry