Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
czu komus sie udalo zalatwic cc w panstwowym szpitalu? dziewczyny czy ktorejs z was sie udalo jakim cudem zalatwic cc?czy ma ktoras...
~czarnula25
9

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 16 marca 2010

TANIO!!! RÓŻNE RZECZY DLA DZIECI fotelik samochodowy, ubranko na chrzest, butelki, smoczki itp. zapraszam...
vespa26
3

Zaopiekuje się dzieckiem;) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-szukam-pracy/zaopiekuje-sie-twoim-dziec...
jolga
19

dodano: 18 lutego 2010

Laktator Avent ISIS +gratisy SPRZEDAM LAKTATOR AVENT ISIS. STAN BDB, UŻYWANY PRZEZ OKRES OK. 1 MIESIĄCA ,...
~joaśka
1

dodano: 17 marca 2010

poludniowa kawka byl juz niejeden watek odnosnie spacerkow , spotkan itp ale jakos zawsze na...
~aga
5

~holly
13

dodano: 14 marca 2010

Sprzedam zjeżdżalnie plastikową wątek zamknięty Jak wyżej. Kolor żółto (ślizg) zielony (schodki) Wysokość ok 68 cm. Długość...
~aleksad@interia.pl
4

dodano: 8 października 2009

sprzedam ciuszki dla chłopca WIOSNA,spodenki,bluzy,pajace,body,0-6mcy wątek zamknięty ubranka po synku,firmowe,stan bdb-ogrodniczki,bluzy,bodziaki,polarki,itp mam...
~holly
11

dodano: 14 marca 2010

O zabawkach raz jeszcze... Szukam czegoś na święta, mogłybyście podrzucić linki z allegro, do zabawek...
KaskaGdansk
-

dodano: 17 marca 2010

Garaż do wynajęcia ---Gdańsk Wrzeszcz wątek zamknięty Sorki że nie w odpowiednik wątku tutaj jest nas więcej : Mam do wynajęcia...
~Jarek
2

Kupię płaszczyk na 62cm wątek zamknięty Kupię płaszczyk dla dziewczynki na 62cm. z chęcią do chrztu, ale...
Kasia31
9

dodano: 12 marca 2010

Marek szuka Niani przyszła pora i na nas :) szukam odpowiedzialnej i uczciwej opiekunki dla...
~larisa28
7

dodano: 8 marca 2010

meble na wymiar do niewielkiej kuchni Witam, ostatnio stalem sie szczesliwym posiadaczem mieszkania na Zaspie....
Andrzej85
4

dodano: 15 marca 2010

Przyjme badz tanio kupie stolik i dwa krzesla dla dzieci do zabawy wątek zamknięty jak w temacie na terenie trojmiasto odbiore osobiscie
paulina123
3

dodano: 5 marca 2010

Oddam szafę Mam do oddania starą szafę. Jest już trochę rozklekotana, ale nadaje się...
Wercia05
1

dodano: 13 marca 2010

H&M dla chłopca - sprzedam wątek zamknięty Sprzedaję ciuszki z H&M po synku. Odbiór osobisty – Zaspa, lub wysyłka...
beata_gdansk
23

Garaż do wynajęcia ---Gdańsk Wrzeszcz Mam do wynajęcia Garaż murowany w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Legionów drzwi...
~Jarek
-

CHĘTNIE ZOSTANE OPIEKUNKĄ TWOJEGO DZIECKA:) CHĘTNIE ZAOPIEKUJE SIĘ TWOJĄ POCIECHĄ W OKOLICY...
~KAMILA
-

spacery Cześć Wszystkim ! (ten tekst na polski przetłumaczył mój mąż- ja po polsku...
ppolina
14

OPIEKUNKA/NIANIA/POMOC DOMOWA:) WRZESZCZ/ZASPA/PRZYMORZE/OLIWA/ŻABIANKA WITAM JESTEM KAMILA MAM 22LATA:)...
~KAMILA
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry