Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Czy osiedle Jasien Bulwary jest w miare cichym osiedlem Witam wlascicieli osiedla Jasien Bulwary i mam pytanie czy jest to w miare...
~Betty
3

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 lutego 2019

Kostki 3 Inwestycja usytuowana będzie na łagodnym wzniesieniu. Zaletą lokalizacji jest...
trojmiasto.pl
5

dodano: 3 kwietnia 2018

~anonim
-

dodano: 5 lipca 2021

Hałas Latające w nocy samoloty Czy to nikomu nie przeszkadza ze samoloty latają w zasadzie cała noc , można...
~gdańszczanin
1

dodano: 5 lipca 2021

Smród i hałas z budynku byłej Czerwonej Torebki + trucie okolicznych mieszkańców Czy któryś z właściwych dla Gdańska urzędów zajmie się w końcu uciążliwym...
~Zirytowany opieszałością urzędów
1

dodano: 4 lipca 2021

Agresywny bernardyn W dniu 3.07.21 poszłam z dwójką małych dzieci i niewielkim psem na smyczy ul....
~anonim
-

dodano: 4 lipca 2021

Czy ostał się na Witominie ktoś ,kto słucha metalu ? Głównie chodzi mi o ludzi ,którzy siedzieli w tej muzyce w latach 80./90...
behrens5
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 lipca 2021

Stłuczka na Al. Zwycięstwa (korytarz życia) Czy ktoś może nagrał lub widział zdarzenie/stłuczkę 30.06.2021na Al....
~Grażyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 lipca 2021

Hałas w nocy W nocy z 1.07. na 2.07, około godziny 1:00, od strony lasu oliwskiego...
~Mar
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 lipca 2021

Zgubiona tablica rejestracyjna Podczas ulewy 30.06 zgubiono tablicę rejestracyjną gdzieś na trasie Estakada...
~Agata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 lipca 2021

N696 Biurowiec powstał pomiędzy Gdynią i Gdańskiem, a na dodatek przy głównej...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 września 2019

Nova Starodworcowa Powstanie inwestycji planowane jest w Wielkim Kacku, w sąsiedztwie użytku...
trojmiasto.pl
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 marca 2021

pomysł szkoły 'Żyrafia Osada' (Gdańsk Oliwa) - co sądzicie? w weekend odbył sięw Oliwie piknik promujący projekt pod hasłem ' Trójmiejska...
zorzanna
12

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2016

Szukam Czy ktoś wie jak nazywa się firma która przycina krzewy i drzewka przy...
~Santa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 czerwca 2021

Alma Sobieszewo Witam właśnie wróciłam z Ośrodka Alma i przyznam że jestem zawiedziona,...
~Maxa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Antena zbiorcza ABK zainstalowal antenę zbiorcza która działa bez kilku programów (brak...
~Xyz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Mamuszki Kiełpino Górne to jedna z najspokojniejszych dzielnic Gdańska. Zabudowana...
trojmiasto.pl
13

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 listopada 2020

Serwis komputerów, budowa/naprawa sieci LAN,WiFi,Multiroom, Strony internetowe Witam, Jak w tytule tematu. Świadczę usługi z zakresu: Serwisu komputerów (u...
~J.
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2016

Nowoczesne drzwi Jeśli poszukujecie nowoczesnych drzwi, polecam drzwi firmy Veyna....
~moderamonia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 czerwca 2021

~Wiesław
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 czerwca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry