Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
kto poleci auto-elektryka ? Szukam auto-elektryka dobrego. W warsztatach teraz można się tak naciąć że...
~Michał L.
3

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 marca 2010

Szkoła Pływania - Zapisy na nowy semestr!! Zapraszamy na zajęcia nauki pływania odbywające się na pływalni przy ul....
karolina-trojmiasto
-

Gdy trwoga to do Boga ! Arcybiskup modlił się za Biało-Zielonych w Kościele Matki Bożej. Moja...
~Grzegorz Rymopis
-

niepubliczne p-le Jasień - warto? p-le nr 65, artystyczno-jezykowe, na mnie zrobilo bardzo dobre wrazenie! czy...
~piegoosek
2

dobry optyk w przystępnej cenie... Witajcie, Może znacie z własnego i nie tylko dioświadczenie dobrego...
~Katarzyna
-

krawcowa, osoba szyjąca szukam w okolicy Praktikera, nie musi być b. zdolna, potrzebuję tylko...
~pwm
-

bramka zabezpieczająca chetnie odkupie bramke ochronna na schody najchetniej rozporowa czy moze ktos...
~czarnula25
4

dodano: 3 marca 2010

Ciuszki S,M,L oraz buty 40 Witam, Po gruntownym porządku w mojej szafie, sprzedaje kilka zbędnych...
madonna
-

przedszkole ?? czy ktos sie orietuje dokładnie kiedy w tym roku zapisy do przedzkola??
gagata
45

dodano: 17 lutego 2010

Ginekolog na Chełmie Dziewczyny, możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa na Chełmie?
gwisia
24

dodano: 8 marca 2007

Brylant w Koronie Rzeczypospolitej' wątek zamknięty Obok Krakowskiego ''Wierzynka'' nr. 1 w U.E
~ZACZAROWANY waszym urokiem''
-

POSZUKUJĘ GARAŻU DO WYNAJĘCIA !!! jak wyżej - na Oruni Górnej krzysztof@iv.pl
~krzysztof
1

dodano: 2 marca 2010

Gdzie mogę podłączyć pod komputer Renault 19? Witam, gdzie w Trójmieście mogę podłączyć Renault 19 pod komputer? oprócz...
~waldo
2

sprzedam suknię ślubna rozm. 34/36 wątek zamknięty Sprzedam suknię ślubną dla szczupłej dziewczyny. Wzrost ok 168cm. Suknia...
~aga
-

Sprzedam FISHER PRICE - GADAJĄCY JEŹDZIK CHODZIK wątek zamknięty Mam do sprzedania GADAJĄCY JEŹDZIK CHODZIK PCHACZ FISHER PRICE STAN BDB z...
alycja_83
11

dodano: 28 lutego 2010

ŁADNA SALA Sala na uroczystosci rodzinne jasna z parkietem Przymorze Dom Kultury...
~dk
-

Ładna sala Sala na uroczystości rodzinne ,wesela komunie itp. Dom Kultury ul.Sląska 66b...
~dk
-

SPRZEDAM ŁÓŻECZKO wątek zamknięty Sprzedam łóżeczko firmy drewex z materacem trzy pozomy wysokosci,wyciagane...
ewcia2102
31

Ubranka chłopiec/ dziewczynka Sprzedam ubranka po moim synku. Odbiór osobisty Gd.- Morena lub prześlę...
~joaśka
6

dodano: 31 stycznia 2010

Sprzedam płaszczyki po mnie... wątek zamknięty prochowiec rozm.40 stan bdb. długość przed kolano. Oto bardziej szczegółowe...
~joaśka
3

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry