Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wiosenne wietrzenie szaf - SPODNIE na sprzedaż Hej Mam do sprzedania kilka par spodni może kogoś zainteresuje ... Odbiór...
Dejwi
6

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 lutego 2010

poszukiwana bratnia dusza z gdyni hey mam 24 lata, poszukuje psiapsióły z gdyni- chętnej na wspólne spacery,...
~jean
1

dodano: 3 marca 2010

Poradnia rodzinna i wykłady wątek zamknięty Witam, dziewczyny czy w Katedrze Oliwskiej można zrobić nauki...
Dorotka86
1

dodano: 2 marca 2010

tak tak moje dziecko chodziło do żłobka jak u babci i napoczatku byłam zadowolona ale...
~pusia18
-

Zaopiekuje sie dzieckiem u siebie w domu Jestem mamą 2 miesięcznej dziewczynki. Siedząc z nią w domu mogłabym...
kachna81
-

szukam transportu na koncert rammstein do lodzi!! moze ktos z Was sie wybiera i ma 2 wolne miejsca w samochodzie? :D jakby...
~Risika
-

szukam transportu na koncert rammstein do lodzi!! wątek zamknięty dla dwoch osob z gdyni:)) 12 marca... moze ma ktos 2 miejsca w samochodzie??...
~Risika
-

PROMOCJA LOK GDYNIA KURS PRAWA JAZDY DLA KOBIET!!! 8 marca 2010 rozpoczyna się KURS PRAWA JAZDY w LOKu GDYNIA przy...
~Lichenes
-

Pieluchy z tesco GAGA Czy ktoś z Was używał tych pieluszek? jak się sprawdzają?
paulina_kre
7

ciuchy na sprzedaż 10 zł / szt. wątek zamknięty Wyprzedaję swoją szafę, rozmiar ubrań 38/40....
~asia
3

dodano: 1 marca 2010

wyniki wymazu z nosa i gardła- HAEMOPHILUS INFLUENZAE dzieki Waszej podpowiedzi wykonałam synkowi wymazy z nosa i gardła. Okazało...
skorupka76
4

na zdrowie NA ZDROWIE !!! Przecież nic się nie stanie, jeśli zjem zdrowe,...
~Grzegorz Rymopis
-

Sprzedam PAMPERS rozm 3 wątek zamknięty Sprzedam pampersy - active baby - rozmiar 3 Midi (4 - 9 kg) podwójny jumbo...
rasia
6

Wiosenne wietrzenie szaf - SUKIENKI na sprzedaż Witam Mam na sprzedaż kilka sukienek, moze ktos sobie coś wybierze. Odbiór...
Dejwi
20

Sprawa separacyjna czy rozwodowa? Dziewczyny pewno mi jakoś doradzicie. Rozstaje się z mężem i zastanawiam się...
Mała757
16

Naciąganie klientów wątek zamknięty Mam, niestety, w tym banku kredyt hipoteczny. Na poczatku obiecywali zloet...
~Wika
1

dodano: 2 lutego 2010

POLECAM AUTO MAX wątek zamknięty NIKT NIECHCIAŁ SIE PODJĄC NAPRAWY ONI DALI RADE MIAŁEM STARĄ ISTALACJE...
~BMW 5
-

Jaki dostawca internetu? Witam, chciałabym poznać wasze opinie na temat dostawców internetu...
~Andi
3

dodano: 10 stycznia 2010

Urzad pracy rejestracja kto poradzi? witam chcialabym sie zarejestrowac tylko ze sa potworne kolejki slyszalam ze...
paulina123
10

Relacja z mojej głównej wyprawy roku 2009 Zapraszam do czytania relacji z mojej głównej wyprawy roku 2009 na...
~WOJT
5

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry