Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Muszę pilnie kupić pralkę? - wdzięczna za szybkie info! Zepsuła mi się pralka bosch na amen! już po gwarancji a naprawa 500zł więc...
~Halina
3

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 lutego 2010

DJ/Zespol prowadzenie wątek zamknięty Witam! Szukam DJ lub zespol ktory jest znany zeby moc prowadzic calej...
~Dani
6

dodano: 24 lutego 2010

Rowerowe Trójmiasto Śnieg topnieje, zima się kończy ;) Zapraszam wielbicieli MTB i kolarstwa z...
~Jarek
1

dodano: 28 lutego 2010

sporo fajnych ciuszków, roz. 36, 38 taniutko sprzedam :) wątek zamknięty zachęcona innymi wątkami ja też postanowiłam oddać moje ciuchy w dobre ręce...
adarechota
36

dr migoń jak ocenia? wątek zamknięty jak w tytule czy jego testy sa równie filozoficzne jak wykłady?;)
~love me
-

dodano: 1 marca 2010

nnt. Oddam telewizor 25" wątek zamknięty Telewizor Unimor Siesta 2, oddam za JumboPacka Pampersów 4 (lub50zł).
estragonka
7

dodano: 15 lutego 2010

sprawa separacyjna czy rozwodowa? Dziewczyny wy napewno mi jakos pomożecie. Rozeszłam się z mężem i...
Mała757
-

Villa Eva, 17 lipca 2010 roku - oddam salę wątek zamknięty Witam Odstąpię sale weselną w Villa Eva w Gdańsku za cenę zaliczki...
~Michał
-

Sprzedam "Vademecum szczęśliwego dziecka" - Gina Ford wątek zamknięty j/w książaka w stanie idealnym, raz przeczytana, do odbioru na Żabiance w...
sara03
1

dodano: 25 lutego 2010

SPRZEDAM MAJTKI POPORODOWE WIELORAZOWE FIRMY HARTMANN wątek zamknięty BARDZO WYGODNE I PRZEWIEWNE WIELORAZOWE MAJTKI SIATKOWE PRZEZNACZONE DO...
kachnat75
-

kupię puzzle piankowe wątek zamknięty odkupię puzzle piankowe, chodzi mi o coś takiego...
demolka
10

Sprzedam gondolę xlander xa i torbę kolor turkusowo-czarny wątek zamknięty Dodatkowe inf, zdjęcia i cena na maila, ajkucha@wp.pl
ajkulek
2

dodano: 27 lutego 2010

Przedszkole ! jak oceniacie szanse dostania sie dzieciaczka do przedszkola??
gagata
14

dodano: 26 lutego 2010

idziemy lasku na nauki => 15-19 luty w Okragaku wątek zamknięty Natchniona topikiem o umawianiu się na targi i licznymi pytaniami o nauki,...
modra
40

dodano: 27 stycznia 2010

dla dziewczynki 1,5-3 latka sprzedam ubranka dla dziewczynki 1,5 - 3latka w stanie b.dobrym i dobrym z...
~Kelly
14

dodano: 3 lutego 2010

Napisy do filmu Off Road To Athens ??? jak w temacie - gdzie znajde ?
~Host
4

dodano: 7 lutego 2010

Sprzedam kombinezon Next rozm 68 wątek zamknięty Sprzedam kombinezon firmy Next, rozm 68, stan idealny. Bardzo ciepły i...
~ROTI
6

dodano: 20 stycznia 2010

złodzieje paliwa To juz jakieś przegiecie, zlodzieje sa bez karni.Na ujeścisku grasuja i...
~rozczarowany
-

Polećcie pediatrę który przyjedzie niedzielę na wizytę domową Hej Potrzebuje namiarów na dobrego pediatrę który przyjedzie na wizytę...
blanca
13

Problem z parkowaniem samochodów przy Klubie" PLAMA " na ZASPIE Na ul. Pilotów na przeciwko bloku nr 10 znajduje się budynek , w którym...
~mieszkaniec
-

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry