Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
szukam kolezanki dla mnie i synka;))) Witajcie niedawno przeprowadziłam sie do Gdyni "pustki cisowskie" z Tczewa...
~Anita
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 lutego 2009

Sprzedam zestaw ciuszków+ uroczy kombinezon zimowy roz.56 TANIO! wątek zamknięty Tak jak w tytule, mam do sprzedania ciuszki na roz. 56, ubrane dosłownie raz...
adarechota
8

dodano: 4 lutego 2010

kupuje mieszkanie na kwiatowej Witam serdecznie, jestem juz po rozmowach z wlascicielem. Zamierzam kupic...
~bogini997@wp.pl
-

dodano: 14 lutego 2010

Droga z suchanina do Centrum Straszne dziury i koleiny uważajcie nawet autobusem sie nieprzyjemnie jedzie.
~Adamiec
-

BUREK Łysieje prosze o pomoc zatróli pieska podobno jakąś grzybicą Prosze o kontakt zatroli mi pieska, zucają jakieś jedzenie na ulicy z jakimis...
~Pan Adamiec
-

opinia o parkingu ul.Gospody 6 wątek zamknięty od 04.02br na parkingu przy ul.Gospody 6 nie zmieniło sie nic.Wyjechanie ze...
~trubadur
-

DO WSZYSTKICH OL !!! DO WSZYSTKICH OL !!! Gdańsk 14 LUTY motto :...
~Grzegorz Rymopis
-

Sprzedam perfumy Lacoste Touch of Pink 90ml Mam do sprzedania perfumy Lacoste Touch of Pink, niestety opakowanie...
kmlynarczyk
-

dodano: 13 lutego 2010

gdzie na jogę? witam mam pytanie gdzie chodzicie na jogę w oliwie i gdzie polecacie???
fiolek_gda
-

dodano: 13 lutego 2010

Sprzedam Daewoo Matiz Joy 0,8 gaz wątek zamknięty Sprzedam Daewoo Matiz Joy silnik 0.8 z gazem rok 1999 przebieg 105 tys....
Słonko69
23

dodano: 22 stycznia 2010

czy jest zapotrzebowanie na przedszkole SONDA tak jak w temacie:) punkt dla dzieci od 2,5 roku sprawdzi sie jak myslicie?
~kami
2

dodano: 6 stycznia 2010

przedszkole dla cukrzyków zamierzam otworzyc przedszkole w okolicach moreny niedźwiednika wrzeszcz...,...
przedszkole
1

dodano: 27 stycznia 2010

Nowy Sklepik Komputerowy na Zaspie kolo poczty na dywizjonow /tam gdzie przedszkole i ciucholand/ zainstalowali...
~mile zaskoczony
1

dodano: 11 lutego 2010

kurteczka rozm. 74-80 Sprzedam zimową kurteczkę rozm. 74-80. Kurtka jest w dobrym stanie, od spodu...
~joaśka
1

dodano: 12 lutego 2010

nnt Gdzie w Gdańsku ? Gdzie w Gdańsku zrobie poduszkę z nadrukiem indywidualnym po dwóch stronach ?
asienkaj
4

dodano: 4 lutego 2010

opiekunki na godziny dla chłopca 1,5 rocznego-szukam przeprowadzamy się na Osowę - szukam dobrego przedszkola, żłobka, albo...
~majowamama
4

dodano: 27 grudnia 2009

NOWE PRZEDSZKOLE Od wiosny rusza nowe przedszkole 300m od osiedla Cztery Pory Roku. Zachęcam...
~A.W.
1

nowa organizacja- CZERWONE SOKOŁY- zaprasza na zajęcia dla dzieci Witamy Mamy ogromna przyjemność ogłosić nabór do nowej sekcji CZERWONYCH...
carolla
1

dodano: 7 lutego 2010

lidia michalak nie polecam tej Pani doktor ta kobieta nie ma pojecia o leczeniu, nie potrafi...
~czarna
-

porządki...sprzedam rozm. S, M CENA OD 5-12 ZŁ wątek zamknięty sprzedam kilka ciuszków, których już nie noszę... Może komuś się coś się...
~joaśka
4

dodano: 7 lutego 2010

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry