Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mrowki w mieszkaniu Czy można się zgłosić do naszej spółdzielni aby poradzili coś odnośnie plagi...
~Chris
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 czerwca 2021

gdzie w trójmieście gdzie można kupić takie peruki w trójmieście?...
megmeg
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 grudnia 2006

Zastawiony chodnik Notorycznie zastawiony chodnik na ul.Reymonta od ul.Hubala do pawilonu...
~Andrew
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 czerwca 2021

Spacer kosmiczny dzięki trawnikowi Dzień dobry. Mieszkam w Brzeźnie pół roku i już się przyzwyczaiłem że tu...
~A.P.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 czerwca 2021

Jaki jest na PustkachCisowskich operator tv kablowej.... Witam. Jaki na pustkach Jest operator sieci kablowkowej????
~Anna
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 czerwca 2021

Dzwony kościół na ulicy hodowlanej Czy jeszcze komuś przeszkadza wczesne i w niedzielę częste bicie dzwonów z...
~Paulina
18

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 grudnia 2019

Szkoła policealna - opinie Co sądzicie o szkołach policealnych? chodzicie gdzieś?
zbyszek001
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 czerwca 2017

Pobyt Witam !! Jestem obecnie w tym ośrodku . Wychodzić można .Drzwi zamykają o...
~MD
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 czerwca 2021

Znika skarbówka na ul. Żaglowej Likwidują Urzad Skarbowy na Żaglowej. Podobno trzeba będzie jeździć aż na...
~Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 czerwca 2021

Nigdy nie zawiodłam sie na Pani dr. Malec Byłam pacjentką dr.Malec przez 20 lat, od chwili gdy tu zamieszkaliśmy....
~Mieszkanka Osowy.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 czerwca 2021

Szkoła Podstawowa nr 1 Morena Czy ktoś ma doswiadczenia związane z SP nr 1 na Morenie. Zastanawiam się czy...
~effcia
59

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 marca 2011

Czy każdy autobus ZTM ma opóźnienie z powodu "kapusiów" covidowych ? Czy każdy autobus ma opóźnienie z powodu "kapusiów" covidowych ? Przykład:...
~Makabra
30

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 czerwca 2021

Telewizja Czemu w telewizji osiedlowej na Więckowskiego nie można wyszukać nowych...
~karol
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 maja 2021

orange oszust..l orange swiatlowod to oszust i naciagacz.Obiecywal 3 miesiace gratis i na tym...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 czerwca 2021

Drzwi do mieszkania Szukałam do swojego domu drzwi wewnętrznych, mój projektant zaproponował...
~moderamonia
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2021

szukam opiekunki Dzień dobry szukam opiekunki dla starszych rodziców .Rodzice...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 czerwca 2021

Fryzjer - proszę o opinie. Witam, mieszkam tu od niedawna. Wdziałam kilka zakładów fryzjerskich, którego...
~kam
8

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2015

Problem z bezdomnym Karwiny III - też taki macie ? Od sierpnia lokalny bezdomny znany ze spania na przystankach, ławkach, na...
~Jacek
9

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 października 2019

Góralczyk agencja nieruchomości ktoś poleca ? Góralczyk agencja nieruchomości ktoś poleca ?
~Ostrołęka/Łomża
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 czerwca 2021

która szkoła lepsza 42 na staffa czy ZSP 4 na chwaszczyńskiej? chce przenieść moje dziecko do szkoły na Karwinach. Jaką szkołę polecacie...
~viva45
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 czerwca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry