Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nowo otwarty komis sukien i dodatów slubnych zaprasza!!!!!! wątek zamknięty Witam!!!! Zapraszam wszystkich zainteresowanych sprzedażą swoich,już nie...
~Agnieszka I.
10

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 stycznia 2010

Sprzedam trzy buteleczki w tym antykolkową wątek zamknięty Jak w temacie. -Butelka dr. brownsa 120ml. wyparzona i raz użyta, smoczek od...
Kasia31
5

dodano: 8 stycznia 2010

oszuści sigma s.c. oszuści i naciągacze.firma trzech braci nieżycze nikomu żadnych...
~oszukany
-

pęcherzyk na rączce u niemowlaka Dziewczyny, u mojego 9 mies. synka na rączce już drugi raz(wcześniej przy...
~anulka28
14

Sprzedam suknię slubną w rozmiarze 38 Witam, mam do sprzedania suknię ślubną w rozmiarze 38 (biust 90, talia 70,...
gwiazduś
-

sylwester 2009 Zabawa rewelacyjna, miła obsługa,wyśmienity wybór potraw,jednym słowem super.
~beata
-

prace ogólnobudowlane wykonam Remont lub wykończenie mieszkania ;kafelkowanie malowanie cekolowanie...
wykonawca
-

dodano: 7 stycznia 2010

zespół na wesele wątek zamknięty Ja bym poleciła zespół A vista z Dzierzgonia koło Malborka. Zespół...
meliska02
-

PREZENT na Dzień Babci pomyśl za nim będzie za późno Dzień babci i dzień dziadka niebawem i warto by było już pomyśleć o...
iwonka_ika
2

dodano: 2 stycznia 2010

Odkupię śpiochy i kaftaniki dla chłopca rozmiar 62 :) wątek zamknięty Jak w temacie. Proszę oferty z cenami i zdjęciami na maila: siostryzet@wp.pl...
bogosiaa
9

Poszukuję opiekunki dla synka Poszukujemy odpowiedzialnej, niepalącej Pani z ciepłym podejściem do dzieci...
~Agas
1

dodano: 16 grudnia 2009

FRASNYK Gdzieś daleko między prawdą a Bogiem. Skoro mógł Asnyk, to i ja mogę....
~Grzegorz Rymopis
1

Odkupię strój na bal - INDIANIN r.110 wątek zamknięty Jak w temacie. Strój indianina pilnie poszukiwany :)
estragonka
-

Kupię przebranie na bal dla chłopca r.110 - INDIANIN wątek zamknięty Jak w temacie. Przebranie INDIANINA pilnie poszukiwane :)
estragonka
-

Pilnie wynajmę mieszkanie we Wrzeszczu (od ok 10 lutego) j.w mieszkanie znajduje sie w centrum wrzeszcza ma 32m2, pokój i aneks...
~przyszla mama
2

zajmie tylko chwilke mała ankieta dla mam. pomóżcie, zajmie to tylko chwilke. dziekuje...
~Da
1

dodano: 5 stycznia 2010

zostan pomocnikiem sw mikolaj zaglosuj na dom dziecka Witam, bardzo proszę was o pomoc w glosowaniu na dom dziecka z województwa...
wercia83
51

dodano: 4 grudnia 2009

Gdzie można naprawić ramę karbonową ? Pękła mi rama Giant MCM dokładnie w połowie dolnej rury, nie wiem czy to...
~wredny
5

Marek Wierzbicki
-

szycie sukni ślubnej wątek zamknięty poszukuję dobrej krawcowej k,tóra uszyje mi sukienkę ślubną namiary proszę...
~kamcia
1

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry