Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wysypisko śmieci truje mieszkańców Gdyni ??? Czy ktoś może coś powiedzieć o wysypisku śmieci w Łężycach. Oglądałam jakiś...
~ala
5

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 czerwca 2009

Zdjęcia ze chrztu i pamiątkowa sesja zdjęciowa z rodziną Witam! Na mojej stronie pojawiła się nowa oferta na zdjęcia ze chrztu....
KrzysztofZietarski
-

dodano: 3 stycznia 2010

Niewykłe warsztaty z folkloru bliskiego wschodu oraz wykład o historii tańca orientalnego! Dla wszystkich pragnących dowiedzieć się co nieco o tańcu i kulturze Orientu!...
~marta nowicka
-

Zdjęcia ze chrztu + pamiątkowa sesja dziecka z rodziną Witam! Wszystkie mamy chrzczące w najbliższym czasie swoje dzieci,...
KrzysztofZietarski
3

dodano: 30 grudnia 2009

fryzjer znacie jakiegos dobrego fryzjera na grabówku lub w okolicy chodzi mi o zmiane...
~kas 1
-

Mikołajek :) dziewczyny dostałam w prezencie 2 egzemplarz tej samej książki, jest to...
Salambo
6

dodano: 2 stycznia 2010

paulina123
34

dodano: 12 października 2009

Kurteczki i sukienki dla dziewczynki 62-68 SPRZEDAM! wątek zamknięty 1. Nowa kurteczka puchowa. 15zł...
~MAJA
7

dodano: 31 grudnia 2009

Organza dekoracyjna 21cm x 10m wątek zamknięty Do sprzedania mam organzę dekoracyjną 21cm x 10m kolor bordowy...
arko1408
4

dodano: 24 lipca 2009

Ubranka dla dziewczynki 3-6 m-cy. Niedrogo Mam do sprzedania kilka ubranek dla dziewczynki. Jestem z Gdyni Obłuża....
Alinad
2

ZGUBIONO DOKUMENTY - POMÓŻCIE ODNALEZC !!! WITAM W NOC SYLWESTROWĄ ZGUBIONO CZARNY PORTFEL Z DOKUMENTAMI. DOKUMENTY NA...
~anetaa16
-

Sprzedam Vita K 10 KAPSUŁEK wątek zamknięty Mam do sprzedania 10 kapsułek witaminy k. Termin waznosci 04/2011, cena 7zl....
~ROTI
1

Sprzedam Rigevidon wątek zamknięty Sprzedam 1 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych Rigevidon. Termin ważności...
~ROTI
-

Sprzedam laktator TT wątek zamknięty Sprzedam laktator TT. Używany, ręczny, sprawny, jeszcze 3 miesiące na...
Ewela25*
8

dodano: 12 października 2009

Ciuszki dla chłopca 0-6mc oddam za paczkę pieluch i chusteczki Oddam ciuszki dla chłopca, za paczkę pampersów 1 - 43sztuki oraz chusteczki...
Kasia31
23

dodano: 25 listopada 2009

zajęcia dla starszych niemowlaków dziewczyny orientujecie sie moze gdzie moglabym pochodzic z moim synkiem na...
~czarnula25
1

Sprzedam !!! Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi wątek zamknięty Witam, mam do sprzedania używany od ponad roku wózek Emmaljungi. Wózek...
~Marek Wierzbicki
4

leclerc cześć. wie ktoś czy market jest jutr o otwarty, czy mają inwentaryzację?
~rysio
-

USŁUGI KRAWIECKIE Szycie na miare, przeróbki, naprawy i inne oferuje zakład krawiecki przy...
krysiastangorra
1

dodano: 9 lipca 2009

Szukam drużyny Witam szukam kogoś kto ma ochote polatać po lesie i postrzelac się i przyjmie...
~norbi
-

dodano: 1 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry