Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karuzela Canpol - Krówki i Hipopotamy - 20 zł Witam, Mała dostała pod choinke plastikową karuzele canpol babies - Krówki i...
sara03
12

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 grudnia 2009

westkitestki wątek zamknięty nasze kochane pieski westki przyjaciele na zabuj zamiast bronzowe i...
~wikusia09
-

dodano: 29 grudnia 2009

FRASZchA : Cóż- długich wierszy pisać nie potrafię , a limeryk to też za dużo....
~Grzegorz Rymopis
-

Rower niebezpieczny w autobusie? Sytuacja z dnia dzisiejszego. Po wycieczce rowerowej nad morzem postanowiłam...
~Margot
8

dodano: 20 czerwca 2009

Kto chetny na siatkówke (raczej dla dziewczyn) :) Szukamy ze znajomymi chetnych na siatkówke w Gdańsku na przymorzu, w środy...
~FiSzAa
5

dodano: 9 października 2009

Aerobik na Suchaninie Witam Wszystkich Chciałabym zapisać się na jakiś aerobik lub siłownie w...
bezik
1

dodano: 28 grudnia 2009

WERYFIKACJA SKŁADEK Witam wszystkich, Zapraszam do dyskusji na temat weryfikacji składek z...
MACIEK I OLA
-

wyślijcie kartkę do chorego dziecka - akcja Przypadkowo dowiedziałam się o akcji - ciężko (nieuleczalnie) chore dzieci...
~krystyna
35

dodano: 28 listopada 2009

Potrzebna firma do polozenia elewacji Witam.Potrzebuje firmy do wykonanai elewacji domu w Gdansku.Dom duzy,trzeba...
~EM.
-

Profesjonaly masaz Jestem dyplomowana masazystka z praktyka w Kalifornii.Oferuje masaze...
julia50
-

Profesjonaly masaz Jestem dyplomowana masazystka z praktyka w Kalifornii,oferuje masaze...
julia50
-

Zajęcia dla maluchów Jeżeli jesteście zainteresowane zajęciami dla maluchów to piszcie. Ja...
~Iwona
1

szukam opiekunki witam, szukam opiekunki do rocznej dziewczynki, najlepiej z doświadczeniem,...
~paula
-

Z szafy Oliwii Dziewczyny, powoli segreguję ubrania po mojej córce i za małych rzeczy...
Tinker Bell
4

Sprzedam wodę toaletową Halle Berry "Halle" Nuty głowy: liście figowe, pąki kwiatu gruszy, bergamota. Nuty serca:...
~Nika
-

~tycon
-

Siatkówka (amatorsko) Gdynia Witam! Uwielbiam siatkówkę i chciałabym zagrać w grupie amatorskiej. Jeśli...
saszha
-

syrop prawoślazowy ile? potrzebuje pomocy muszę podać Mikołajowi (5mcy) syrop prawoślazowy, niestety nie wiem jak...
adziula
5

~dodi
1

Dla wczesniaczka - Bebilon Nenatal Premium 400 gram 15 zł jak w tytule - sprzedam mleczko, szczegoły ponizej:...
sara03
1

dodano: 27 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry