Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dawna Kotłownia przy klubie Cebulka - co tam będzie? Dzień dobry, czy wiecie może co jest zaplanowane do wybudowania zamiast...
~Adam
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 maja 2021

Zielone Patio? Poważnie rozważam zakup w inwestycji Zielone Patio dewelopera Mach. Bardzo...
~KR
36

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 października 2014

Sanatorium Gdańsk -Soboszewo Witam czy ktoś wybiera się na turnus 5 czewca z okolic Siedlec
~Baska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 maja 2021

Badanie na temat oświetlenia miejskiego na Przymorzu Wielkim Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w krótkiej ankiecie, której wyniki...
~Filip W.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 maja 2021

Korepetycje wątek zamknięty Dzień dobry, szukając korepetycji z matematyki w Gdyni znalazłam firmę...
~poiuyt
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 maja 2021

zaniepokojony Witam. poczytajcie o inwestycji Leśne Zacisze w Redzie na forum. Tam ludzie...
~Redek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 maja 2021

ws szczepień na UCK dzisiaj odwołano mojemu mężowi drugi termin sczepień, który ma ustalony na 23...
~amen2
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 maja 2021

sobieszewo ja jade na turnus od 5 czerwca jestem z gdanska zus sie postaral i tak...
~KAKA
24

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2021

Masztowa 21 W okolicy powstającej inwestycji dominuje niska zabudowa jednorodzinna. W...
trojmiasto.pl
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 stycznia 2020

Lwsm Morena w uwaga tvn https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/gdansk-mieszkancy-spoldzielni-morena-os...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 maja 2021

Dobry pomysł czy mina? Nauki po powodzi sprzed lat i zalaniu Gdańska wyciągnięto, powstał zbiornik...
~korniszon
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 maja 2021

Riverview Riverview powstanie nad brzegiem Motławy, w okolicy kanału Na Stępce i w...
trojmiasto.pl
30

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 czerwca 2017

alma 05.06. Jadę z Łodzi do Almy 05.06 .Czy ktoś podobnie i ma 1 miejsce?Może się dogadamy?
~iza
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 maja 2021

Świętokrzyska Park Inwestycja powstaje w zielonej okolicy, gdzie jest znacznie spokojniej niż w...
trojmiasto.pl
184

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 września 2017

Słowicza Ze względu na otoczenie dzielnicy lasami Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego...
trojmiasto.pl
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 marca 2021

Lofty Kurpińskiego Inwestycja powstaje w dzielnicy, z której jest dobry dojazd do centrum...
trojmiasto.pl
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 lipca 2019

Piłka nożna w piątki - szukamy kilku chętnych do gry. Szukamy chętnych do gry w piłkę w piątki. Gramy na Morskiej 79 w Gdyni....
pilkanahali.pl
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 maja 2021

Pożar ? Jestem właścicielem spalonego mieszkania w ostatnim bloku . Co myślicie o...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 maja 2021

Gdzie wykonują zabiegi ginekologiczne w Gdańsku? Witam Panie. Mam skierowanie na zabieg łyżeczkowania macicy, przerost...
~Zaspianka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Poszukuje dietetyka na ubezpieczenie w Gdansku !!! Czy ktos wie , gdzie przyjmuje dietetyk w Gdansku ( na ubezpieczenie , w...
~Joanna9
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry