Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mieszkanie w Oliwie na Wita Stwosza (po drugiej stronie UG) wątek zamknięty Szukam współlokatorki do kawalerki. Mieszkanko ma 25m2, jest świeżo po...
~Justys
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 grudnia 2009

Okładka kartonowa na 3 zdjęcia wątek zamknięty Gdzie w Gdańsku dostanę coś takiego chcialabym kupic kilka sztuk by dac...
asienkaj
10

dodano: 1 grudnia 2009

mieszkania gdzie szukac ofert zadluzonych mieszkan w gdansku, chcemy wykupic zadluzone...
~madzia pl/uk
-

Wykonamy instalacje elektryczna Świadczymy usługi elektroinstalacyjne dla domu i przemysłu. Powierzone...
~pz
-

Gdzie zaszczepią mi dziecko? Mam pytanie. Chcę zaszczepić dziecko, szczepionkę mam, ale szanse na dostanie...
mammamia
1

dodano: 2 grudnia 2009

Oddam za ptasie mleczko -ZABAWKI http://ogloszenia.trojmiasto.pl/oddam/zabawki-maskotki-gry-lalki-samochody-me...
akmka
2

dwie Panie 50-latki czekają na propozycję od 2-ch Panów na Sylwestra Poszukujemy 2 Panów na Sylwestra z Gdyni lub z Gdańska.Nie szukamy...
~azika
-

Sprzedam suknię ślubną, r. 38/40, 165 + ok 5cm obcas :) wątek zamknięty Witam, Mam do sprzedania suknię ślubną, białą, użytą jeden raz. Suknia...
~Ania Landowska
6

Firma developerska Stolem Nie pierewszy raz kupowalem mieszkanie na rynku pierwotnym, ale pierwszy raz...
~klient
-

Majeczka sprzeda swoje pajacyki... Moja mała mróweczka wyrosła w końcu z rozmiaru 50, więc chętnie odsprzedam...
ewwa
2

Baju-baj, baju-baj, baju-baj, ... Co prawda Polska to jeszcze nie jest raj, lecz nie jest to też i biedny...
~Grzegorz Rymopis
-

kuźnia warsztaty sztuki. Pytanie Hej, dzień dobry, Czy wiecie coś na temat warsztatów sztuki 'Kuźnia' we...
~andrzejx
-

Zapraszam do mnie z pociechą na paznokcie zelowe:) Hej dziewczyny!!! Jestem po kursie robienia paznokci metodą żelową. Obecnie...
kobritta
1

TOMMEE TIPPEE butelki sprzedam wątek zamknięty Butelki TOMMEE TIPPEE Butelki niebieskie (wzorek – łódeczki) 4 szt...
beata_gdansk
2

dodano: 15 listopada 2009

Warto czytać komentarze wątek zamknięty Ja idę w piatek na konsultację , mam tremę ale po przeczytaniu umieszczonych...
~ja
-

cerazette witam chętnie odkupię cerazette, w dobrej cenie pozdr GG 1793617 Pati
~pf
2

Sprzedam suknie ślubną wątek zamknięty Sprzedam suknie slubną w rozmiarze 48 - 50 na wzrost 160 zm , wiązany gorset...
asienkaj
18

dodano: 23 listopada 2009

suknie slubne wątek zamknięty mam pytanie czy ktos wie jak wklejac zdjecia??
madzia86gda
-

najlepszy ginekolog Najlepszy ginekolog z jakim się kiedykolwiek spotkałam to dr. Liro....
~Kasia
-

samochód marki PEUGEOT 206-proszę o opinie..... dziewczyny zamierzam kupic auto ,może któraś z Was użytkuje takowe autko?...
~kupię auto
28

dodano: 22 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry