Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
przychodnia na stogach... wie ktos moze czy mozna zarejestrowac dziecko do pediatry telefonicznie? i...
~chipsy
3

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 października 2009

~dodi
-

Sukienka 1 częściowa wątek zamknięty Witam! Sprzedam moją sukienkę ślubną.Jest jednoczęściowa z trenem włoskiej...
helutek
5

dodano: 18 października 2009

piątkowe piffko:) wątek zamknięty kto ma ochotę w piątek-sobotę wybrać się na piwko lub imprezę ? Mam 40 lat i...
szopen
12

dodano: 30 sierpnia 2009

Już sama nie wiem.. Cześć dziewczyny,licze na Waszą pomoc:) Termin wg usg miałam tydzień temu i...
Kolorowa Parasolka
7

dodano: 11 października 2009

Szukamy Magdę zd. Turskią z Chojnic Pewnie zmieniła nazwisko. Jest po 30tce i od kilku lat mieszka w Gdańsku...
~beri
1

Sprzedam biały kocyk do chrztu wątek zamknięty Sprzedam biały kocyk z polaru z aplikacją -niebieskie kwiatki- raz użyty w...
~joaśka
1

Sprzedam wózek spacerowkę X-lander XT wątek zamknięty - rama wykonana z aluminium - kolor turkusowy z czarnymi elementami - pasek...
KaśWe
-

Dolny Wrzeszcz - telewizja + internet Witam, poszukuję pakietu ( tv i internet ) prócz TP SA i UPC. Czy znacie...
~Miet
2

dodano: 13 października 2009

Mi tam smakuje wątek zamknięty Dla mnie pizzeria Il Padrino jest najlepszą w Trojmieście. Jadalem w wileu...
~Wiktor
-

mam do oddania... 1. mam do oddania wanienke niebieską(moja Gabi już z niej wyrosła) 2. paczke...
Mała757
11

dodano: 4 października 2009

Zgubiono aparat PENTAX! Witam, dnia 17 pazdziernika w gdańsku wrzeszczu zgubiłam aparat firmy PENTAX...
~Ania
-

spóznienie autobusu Chciałabym poinformować że autobus lini nr. 210 dość często się spóźniają...
~Marzena
3

Poszukuje dobrego i sprawdzonego zespołu w terminie 15.05.2010 wątek zamknięty Poszukuje sprawdzonego zespołu, najlepiej popartego pozytywnymi opiniami.:))...
~Seba
8

dodano: 15 października 2009

czy szkoła rodzenia jest darmowa? słyszałam że ze skierowaniem szkoła rodzenia jest darmowa? czy to prawda?...
~zzzz
5

dodano: 17 października 2009

ŚPIWÓR DO WÓZKA NA ZIMĘ - SPRZEDAM wątek zamknięty Sprzedam śpiwór do wózka na zimę firmy WOMAR. - Kolor – ciemno-zielony...
j.rutkowska
3

dodano: 15 października 2009

SPRZEDAM BUTELKE DR BROWN 240 ML wątek zamknięty NIE ZOSTAŁA W SUMIE UZYTA DO KOŃCA BO pAULINA NIA WZGARDZIŁA... DO KOMPLETU...
~Risika
5

dodano: 16 października 2009

basen-przymorze? gdzie najblizej na rekreacyjne pływanie basenowe?
~iwo
-

nauka j.hiszpańskiego Czy gdzieś w pobliżu Moreny lub Suchanina jest możliwość nauki...
~Krystyna K.
-

czy da się odstawić smoczek półrocznemu dziecku? Dziewczyny, chciałabym odstawić synka od smoczka - ma pół roczku. Wydaje mi...
~anulka28
9

dodano: 13 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry