Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
sprzedam kurteczkę-futerko dla małej dziewczynki wątek zamknięty np na zimowy chrzest nowe, rozmiar 3-6 msc mięciutkie, milutkie, w kolorze...
tokio
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 października 2009

Sprzedam ciuszki po moim synku wątek zamknięty Nowy komplet dla chłopca z metki rozm. 4-6 m-ce, ale jest tr. większy. Kolor...
~joaśka
1

dodano: 7 października 2009

SPRZEDAM-ubranko do chrztu rozm. 62+ kocyk gratis wątek zamknięty Sprzedam ubranko do chrztu rozm. 62 (mój synek miał 3 m-ce w dniu chrztu) z...
~joaśka
4

Ciuszki po Mateuszku Mam do sprzedania kilka ciuszków po synku. Odbiór możliwy w Gdyni Centrum...
anka123
1

dodano: 6 października 2009

Gdzie bawią się ludzie z Jasienia? A ja jestem ciekawa,dokąd wybierają się mieszkańcy Jasienia by poimprezować?...
~zuzu
-

Płonące samochody Po co nam policja po co komisariaty ? jeśli w dalszym ciągu płoną za Zaspie...
~Kratka
1

dodano: 5 października 2009

Buty Bartek dla dziewczynki Sprzedam. Różowe wiązane rozmiar 25, botki na zamek rozmiar 26, kozaki różowe...
ajkulek
4

Poszukiwana nana couture biała NC 1453 wątek zamknięty Witam poszukuje pewnej sukni ślubnej i zastanawiałabym się czy nie mieli by...
~Dotri
1

Garaz albo miejsce parkingowe Wynajme garaz w okolicy ulic:sienkiewicza,Matejki,Batorego,Sobotki.Albo...
~sejsmik
-

Studio Tańca La Pasion zaprasza na zajęcia taneczne! Studio Tańca La Pasion w Gdańsku zaprasza dzieci, młodzież i dorosłych na...
LaPasion
-

Spacerki z dzieckiem Dziewczyny,pewnie niejedna z Was samotnie spaceruje z maleństwem?Nie chcecie...
gdulla
-

Spacerówkę Chicco wymienię na soczki Kubuś Dziewczyny może któraś z Was, albo znacie kogoś, kto potrzebuje spacerówki?...
Iza!!!
-

opiekunka na wieczory, 2 / tydzien szukam opiekunki , ktora zostawalaby z dziecmi (4 i 8 lat), 2 razy w tygodniu...
GradJola
2

dodano: 30 września 2009

Gdańsk wymiana ciuchów Witam, czy w Gdańsku są organizowane takie spotkania? Chętnie się...
~aga
8

dodano: 6 września 2009

Sala weselna, a ozdoby wątek zamknięty Mój ślub 24.07.2010 r USC - Harnaś w Sopocie Ja to jestem chyba jakas...
~Ania
1

sprzedam kombinezon 68-74 wątek zamknięty http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/sprzedam-kombinezon-w-dobrym-stan...
~Ra
-

horror 06-10-2009 wizyta w słynnej przychodni wątek zamknięty dosłownie chora przychodnia . żeby pobrać krew u dziecka trzeba czekać 1,5...
picio
-

Drugie Dziecko Witam wszystkich nie mam komu się zwierzyć więc postanowiłam że napiszę może...
~kasia
7

dodano: 16 września 2009

Sprzedam różowy kombinezon na 12mcy wątek zamknięty Kombinezon na polarze z rzyszytymi papciami czyli dla dzidzi, która nie...
gosiaczek1984
18

dodano: 4 października 2009

~pinka
1

dodano: 15 września 2009

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry