Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
dobry fryzjer szukam dobrego fryzjera. Dobrze byłoby gdyby nie był najdroższy w całym...
~basiaaa
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 września 2009

Szkoła Rodzenia przy Majewskich na Zaspie Witam, czy w najbliższą środę o 19:00 są jakieś zajęcia na SR Majewskich?...
Adulka
203

dodano: 7 lipca 2008

MUZEALISTA i MUZEALNIK Facet, który często chodzi do muzeum- aby, w końcu zobaczyć jakieś...
~Grzegorz Rymopis
-

dodano: 5 października 2009

Warsztaty taneczne !!!!! Kto byłby chętny na warsztaty z Dianą "Saszą" Staniszewską z I edycji You Can...
~Paulina
1

dodano: 4 października 2009

Oddam Mam do oddania 2 pokrowce na przewijak dł 60 cm; matę edukacyjną canpol -...
Jolkagda
17

dodano: 28 września 2009

Generalne porządki Dzień Dobry :) Nadszedł czas zrobić generalne porządki w komnacie hrabiny i...
Róże od Lucienne
20

dodano: 25 września 2009

odgrzybianie klimatyzacji gdzie??? witam czy moze ktos polecic jakis dobry zaklad gdzie moge odgrzybic klime...
Zielony929
3

dodano: 13 września 2009

ZASTRZYK POLSKIEGO CYKORA Gdy wspinałem się bez liny, pod Częstochową po Turni Lechfora, to...
~Grzegorz Rymopis
-

Beta w poradni na Chełmie? Dziewczyny ile kosztuje beta w laboratorium na Chełmie.. ? Wiem że w...
KaskaGdansk
-

NARCIARKA KRĘCI NARCIARKA KRĘCI Gdzieś daleko na żagle czy na narty Zoha wyjechała. Lecz...
~Grzegorz Rymopis
-

dodano: 3 października 2009

Agusia:)
-

dodano: 3 października 2009

Sprzedam ciuszki po Mai wątek zamknięty 1. Sukienka do chrztu z majteczkami .Jeszcze z metką , na moje oko to rozmiar...
pmagdalena
17

dodano: 30 września 2009

Idziecie na Sida w niedzielę? Kto to jest Sid? Kosmita odwiedzający kolejno polskie miasta. W niedzielę ma...
~Talik
-

dodano: 2 października 2009

Sprzedam ubranka dla chłopca rozmiar 68 wątek zamknięty Koszulka next cena 4 zł...
aleksad
1

KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!! wątek zamknięty Nigdy nie napisałem jeszcze jakiegokolwiek komentarza o restauracji bo...
sonia85
-

sprzedam komplet spodnie,bluza i koszulka wątek zamknięty Sprzedam spodnie jeansowe -granatowe, koszulka krótki rękaw -biała i bluza z...
Olivkowa
-

Nutramigen1 do sprzedania Ważne do 05.2011 - 10zł/puszka. Do odbioru- Gdańsk Niedźwiednik.
~anulka28
1

Punkt wymiany bazu butlowego Polecam wszystim nowy punkt wymiany gazu butlowego, puntk mieści się na...
andigdynia
-

Trzy bramy -wesele Polecam wszystkim zorganizowanie wesela w trzech bramach, sala pięknie...
andigdynia
-

Tesco - prosba do robiących zakupy :-) słyszałam ze w tesco ponoc mozna dostac takie małe wieszaczki na ciuszki dla...
sara03
3

dodano: 1 października 2009

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry