Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
czy ciążą zaczyna się dopiero po trzecim miesiący? Witajcie, Właśnie niedawno zaszłam w ciąże mając na karku 33 lata. Bardzo...
marika77
59

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 marca 2010

Pediatra vs. szczepienia Witajcie. Jestem mamą noworodka. Nasze dziecko nie było szczepione po...
PatrycjaG
7

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 listopada 2016

Przeszkadza głośna muzyka Dzień dobry. Chce się tu pożalić na sąsiadów z Demptowa, ul. Zwierzyniecka,...
~anonim
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2020

P - opinia wątek zamknięty Osiedle Gdańskie Tarasy - inwestycja tragedia! sam beton, zero zieleni....
~P
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2021

Gdańsk Chelm- firma do wymiany szyby w drzwiach balkonowych Pękla mi szyba w drzwiach balkonowych. Kogo lopecacie do wymiany? I jakie...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2021

auqnmkov doxycycline pharmacy price
~Kiasum
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 stycznia 2021

A ja odebrałem mieszkanie w budynku E (okna od Chrobrego) i jestem zachwycony Widok na zieleń i Zaspę, nie widzę przeciwległych bloków (taki widok jest od...
~krzychu
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2021

Stal nierdzewna Jeśli szukasz stali nierdzewnej lub aluminium? Firma Nova Trading to...
moderamonia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2021

Osiedle Nawigator - opinie i oceny Nowa inwestycja Euro Styl, Osiedle Nawigator adresowana jest dla osób...
trojmiasto.pl
35

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 września 2010

Bursztynowe Tarasy Inwestycja powstaje na Wyspie Sobieszewskiej, gdzie długa i czysta plaża...
trojmiasto.pl
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 marca 2021

Przyleciały bociany! Witamy ponownie na naszym osiedlu parę bocianów. W tym roku tym razem...
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2021

Miejsce do strzelania z wiatrówki Szukam jakiegoś mało uczęszczanego miejsca, gdzie mógłbym postawić tarczę z...
~Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Producenci mleka i przetworów mlecznych pozwą Huberta Czerniaka za „haniebne stwierdzenie, że mleko UHT to trucizna”? W internecie sporo jest wypowiedzi lekarzy oraz osób zajmujących się medycyną...
~polaneis023
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 grudnia 2017

Tort na zamówienie - gdzie polecacie? Witam, chcialabym zamowic tort na urodziny dziecka. Do tej pory zamawialam 2x...
~mat234
15

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 lutego 2017

praktyki hiszpanski Czesc wszystkim, wiecie moze ktora szkola podstawowa (4-8) przyjmuje na...
~katarzyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Widna 2 budowa centrum sąsiedzkiego , do tego wymiana w bloku pionow kanalizacyjnych...
~rom
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2021

Sprzątanie, pomoc starszym, może opieka nadziećmi, Witam wszystkich zainteresowanych moim ogłoszeniem. Chętnie sobie dorobię,...
~BeMa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2021

Rachunki za prąd Czy nie wzrosły państwu nagle rachunki za prąd o ponad 50% ? Nie chodzi o...
~Jurek
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2020

Chylonia Business Park Chylonia Business Park powstaje w sąsiedztwie głównych węzłów komunikacyjnych...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 listopada 2019

Sytuacja na przejsciu dla pieszych ul. Obrońców Wybrzeża czy ktoś z Państwa był świadkiem sytuacji jaka miała miejsce we wtorek 20...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2021

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry