Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
sprzedam prześliczną sukienkę na chrzciny wątek zamknięty Sprzedam sukienkę na chrzest na 6-12m , sukienka jest prześliczna , wygląda...
~aga
7

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 26 czerwca 2009

krawcowa potrzebuję krawcową, która przerobi suknie ślubną
~Iza
1

dodano: 11 września 2009

suknia ślubna Gdzie można kupić ładną suknię ślubną???
~Monika
-

czyszczenie czy macie sprawdzoną osobę czyszczącą dywany?
~maria
-

sprzedam garnitur do chrztu dla chłopca! roz.74. wątek zamknięty Mam do sprzadania raz uzyty (w dniu chrztu) garniturek dla chłopca. Jest w...
Fabiankowa
-

Szukam 2 współlokatorek do mieszkania w Gdyni. Szukam dwóch współlokatorek do mieszkania w Gdyni (najlepiej koleżanki,...
~n-nika
-

NAJLEPSZE MIEJSCE DO TANCA W TROJMIESCIE ! jezeli szukasz super mirjsca do wieczornych spotkan tanecznych - wybierz...
~RECEPCJA DV TV
1

dodano: 7 września 2009

Kamerzysta i Fotograf nie koniecznie razem na 2011r. wątek zamknięty Witam szukamy na sierpień 2011r. kamerzysty i fotografa (Niekoniecznie musi...
Rafał i Natalia
9

dodano: 10 września 2009

kupię wózek spacerowy wątek zamknięty Kupię wózek spacerowy. Najlepiej, żeby był z tacką i śpiworkiem na nogi,...
~paulina_kre
1

place zabaw- gdynia... dziewczyny moze wiecie gdzie w gdyni na wzgorzu w okolicach urzedu miasta...
Risika
3

Sprzedam śliczne,nowe spodnie ciążowe, jeansowe rozm.40 gorąco polecam!!! wątek zamknięty http://www.allegro.pl/item738164417_nowe_jeansy_ciazowe_next_prawdziwa_okazja...
Agusia:)
2

dodano: 9 września 2009

ciuszki dla dziewczynki witajcie dziewczyny mam do sprzedania super ciuszki po pojej niuni od 0 do 9...
~monika1346
9

dodano: 3 września 2009

poszukuję lekcji szycia na maszynie Chciałabym nauczyć się szyć na maszynie Overlock,muszę...:)Nie mogę znalezc...
~ewelina
3

dodano: 6 czerwca 2009

nnt. Gdzie mogę kupić w dobrej cenie firanki tzw. makaron, interesuje mnie Gdańsk Szukam w/w firanek dł. 250 cm/ szer 90 lub 150cm w kolorach wanilia, krem i...
Agusia:)
5

ciuszki dla dzieciaczków witam zapraszam wszystkie mamy do mojego sklepiku w gdyni chyloni dom...
~ola
4

dodano: 7 września 2009

p.krawczyk wątek zamknięty na moim weselu też była pani krawczyk i bardzo się cirszę że miałam dobrą...
~karolina
1

P. Krawczyk...- kucharka wątek zamknięty moje wesele w wykonaniu p krawczyk to koszmar jedzenie w miare dobre a...
~Ewelina i Mariusz
4

zaopiekuję się maluszkiem od tego roku zaczynam studia zaoczne na kierunku pedagogika...
~karolina
-

Kamienica 10 Lutego 5, Fryzjer ROCOCO Witam, Czy może ktoś posiada stare zdjęcie kamienicy przy ul. 10 Lutego 5 z...
~Gdyniolubny
1

dodano: 4 września 2009

sprzedam 2 łóżeczka dla dziewczynki i chłopca bardzo kolorowe wątek zamknięty witam, w związku ze zmianą umeblowania w pokoju dziecięcym na meble szkolne...
czarniecka
19

dodano: 5 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry