Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
kto chętny na rolki badz bieganie z Gdyni??? Może jest ktoś chętny z Gdyni na wspólne bieganie lub rolki, najlepiej na...
~cree26
6

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 czerwca 2009

Sprzedam Ślimaka smakosza klocków Fisher Price wątek zamknięty Synek dostał w prezencie dwa takie ślimaczki:...
~mamaM
2

dodano: 27 lipca 2009

Suknia na wesele Marzy mi się suknia balowa bez pleców :) Jakie sklepy polecacie? Z góry...
~mama synka
-

dodano: 12 sierpnia 2009

Stolik dla zespołu - tak czy nie? wątek zamknięty Witam serdecznie, chciałabym zapytać jak to jest z zespołem, czy powinnam...
~Panna młoda
6

dodano: 11 sierpnia 2009

szukam dobrego sprawdzonego kardiologa! Witam dziewczyny! szukam kardiologa dla siebie,zalezy mi na dobrym...
~iwona
6

dj na grudzień potrzebny wątek zamknięty witam proszę o kontakt dj-ów którzy zainteresowani byliby poprowadzeniem...
shelby
14

dodano: 6 listopada 2007

12 września matemblewo - wystrój kościoła wątek zamknięty Wczoraj byliśmy u siostry, która zajmuje się wystrojem kościoła. Mieliśmy...
~Monika i Marek
1

Żłobek? Córcia przyjdzie na świat lada dzień, w okolicach lutego 2010 wracam do pracy...
~Sylvie
5

Studio Tańca Perfekt Ewa Czarnecka wątek zamknięty Potrzebuję opini o tej szkole, może któraś z Was uczyła/ uczy się tańcować?
sylwiaagnieszka
4

Kolegiata NSJ Gdańsk zdjęcia Witam. Mam pytanie. 26 lipca robiłam w Kolegiacie NSJ w Gdańsku chrzciny i w...
~Sylwia
2

dodano: 10 sierpnia 2009

Chcesz być królewną? ;) cudowna sukienka dla Ciebie! Agnes 1729 + dodatki wątek zamknięty Witam przyszłe mężatki, będę miała do sprzedania swoją sukienkę ślubną -...
lorelai
50

dodano: 22 czerwca 2009

Gruuuba ImpRezaaa Witam zapraszam na imprezowy oraz promujący cykl sierpniowych czwartków w...
~WaldMan
-

Gruuuba ImpRezaaa Witam zapraszam na imprezowy oraz promujący cykl sierpniowych czwartków w...
~WaldMan
-

szukam innej mamy/ mam - kolezanki, kumpelki, przyjaciolki? Hi Dzis znalazlam to forum a sama od niedawna mieszkam w Gdansku i mam mala...
~Jesika
11

dodano: 7 sierpnia 2009

gdzie najblizszy, zamykany plac zabaw? czy gdzies w oklolicach obluza/pogorza, jest jakis zamykany plac zabaw? tak,...
~obluzanka
-

przepuklina czy lekarz chirurg przy badaniu kanału przepuklinowego w pachwinie u...
~Krzyś
-

Kurs paznokcia Witam!! Poszukuję szkoły, która prowadzi profesjonalne kursy, uczące...
~Madzialena
2

dodano: 30 lipca 2009

Kluby fitnes. Gdzie w Gdyni sa fajne kluby fitnes,nie drogie.?
~zuuza
-

Muzyczna przygoda malucha Zajęcia dla dzieci: 2 - 4 latki (z udziałem rodziców) - 30 minut 1 raz w...
~Katarzyna Jezierska
1

sala w Jasieniu: wątek zamknięty sala w Jasieniu: ul. Kartuska 351/A tel. 303-95-21 Odstąpie termin...
~agnieszka
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry