Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szukam chetne osoby do zakupu figurki na tort wątek zamknięty Witam, na stronie www.kluzek.pl jest piekna (oczywiscie to rzecz gustu)...
sobota
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2009

Polecam! wątek zamknięty Jestem klientką salonu na Wielkim Kacku, strzyże mnie p. Ola i jestem bardzo...
~Monika
1

dodano: 9 września 2007

Szkola rodzenia przy szpitalu w Redlowie,pani Iwony Guć. Czesc dziewczyny Chialabym zaczac uczeszczac w niedlugim czasie do szkoly...
Agusia29
1

dodano: 31 lipca 2009

nnt. spacer z psiakiem :) wątek zamknięty Dziewczynki, w końcu piękna pogoda i w końcu się zmotoryzowaliśmy i w związku...
Tasia
6

dodano: 11 czerwca 2009

promocja w Realu - body niemowlęce Skoro już było kilka postów na temat promocji wszelakich, to i ja coś dodam...
~zuzka
-

dodano: 31 lipca 2009

ZIK Digital Foto Video Studio wątek zamknięty czy ktoś korzystał z ich usług? niestety nic nie znalazłam na forum... może...
agunia83
4

dodano: 29 lipca 2009

Malaga Farage sprzedam wątek zamknięty na wzrost 173 plus 5 cm obcas (zawsze można skrócić;) , rozmiar 38 z...
~klaya
-

dodano: 30 lipca 2009

CZy kierowcy to daltonisci????!!!! Dzis kolejny raz przekonalam sie ze boje sie przechodzic nawet na zielonym...
~magnum
-

Gdańsk Kokoszki jak dojechać z Gdyni ?
kasia85
6

mezczyzna a dzieci Forumki,czy ktoras z was miala taki przypadek, iz maz czy partner starszy o...
~kamyczek
51

dodano: 28 lipca 2009

Makijaż ślubny i paznokcie w domu - proszę o oferty (10.10.09) wątek zamknięty Witam Tak, jak w temacie - proszę o przesyłanie ofert na makijaż ślubny i...
Earwen
3

Zakochałam się w tej sukience! Pilnie dobrą krawcową;) wątek zamknięty Znalazłam to czego szukałam z jednej strony skromna,a zarazem wyjątkowa...
agusia-gdansk
17

kurs kroju i szycia Witam wszystkich fascynatów krawiectwem, Chciałabym zaoferować sprzedaż...
~marzena
-

Czy ktoś chce pieluszki Dada? TANIO Pieluszki kupione w Biedronce tydzień temu (paczka 64szt) z paczki zużyłam...
~moo-moo
3

dodano: 27 lipca 2009

Sony Ericsson XPERIA X1 Witam mam pytanie. w ktorym z salonow z telefonami dostane od reki (bez...
~misiek
2

dodano: 25 lipca 2009

WSZYSCY KOSZĄ ŚWIEŻĄ ZIELONĄ TRAWKĘ : Pewna świeża i zielona ale ostra kosa, po domu chodzi całkiem bosa....
~Grzegorz Rymopis
-

Karczemki??? Witam! Czy mieszka ktoś na karczemkach? Proszę o opinie jak się tam mieszka,...
~nowy
1

dodano: 14 maja 2009

~czarnula25
9

dodano: 9 lipca 2009

Sprzedam fotelik 0-13 kg wątek zamknięty Ramatti Mars - ma schowek na drobiazgi, daszek, wkładkę redukcyjną dla...
akmka
1

dodano: 27 lipca 2009

lutnicy w tej dzielnicy gdzie ich znajde?? chodzi o gitare
~hmm
-

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry